2017, an parlamentar plin pentru deputatul Anişoara Radu, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

2017, an parlamentar plin pentru deputatul Anişoara Radu

Marti, 23 Ianuarie 2018

0.0 5 0

 

2017, an parlamentar plin pentru deputatul Anişoara Radu

Într-o recenta conferinta de presa, deputatul Anisoara Radu a prezentat pe scurt la sediul Partidului Social Democrat bilantul activitatii sale parlamentare in anul ce a trecut.

Ca membru al Comisiei pentru Munca si Protectie Sociala, Radu a apreciat ca „anul 2017 a fost unul cu multe provocari, un an greu si important pentru mine". Afirmatia sa este sustinuta de volumul de munca: deputatul a fost cosemnatar pentru 34 de initiative legislative, dintre care doua au fost promulgate.

„Prima este Legea salarizarii unitare, lege analizata, negociata cu societatea civila si cu sindicatele si aprobata in primul rand in comisia din care fac parte. A doua lege promulgata este cea privind transmiterea unor imobile din domeniul public al statului in domeniul public al judetului Tulcea, transferul falezei", a precizat Radu.

În afara de formularea de declaratii politice, interpelari si amendamente, deputatul a organizat audiente in cadrul celor doua cabinete, Tulcea si Macin, unde cetateni, membri ai unor sindicate sau asociatii au solicitat intalniri pentru rezolvarea unor chestiuni...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!