16 kilometri de străzi distruse la Rachelu, Stiri Actualitate

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Actualitate

 

 

16 kilometri de străzi distruse la Rachelu

Luni, 30 Iulie 2018

0.0 5 0

 

16 kilometri de străzi distruse la Rachelu

În cursul zilei de vineri, 27 iulie 2018, intre orele 16.30-17.30, o ploaie torentiala a lovit din plin localitatea Rachelu, in intravilanul ei, distrugand majoritatea strazilor, peste 16 km, si inundand mai multe gospodarii, unde nu au produs pagube semnificative. În localitatea Luncavita pagubele au fost minore.

Reprezentantii Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta Luncavita au fost pe teren imediat dupa ce ploile s-au oprit si au analizat pagubele create, iar astazi s-au intalnit in sedinta extraordinara si au intocmit Procesul verbal si Raportul operativ pe care l-au inaintat catre Institutia Prefectului si ISU Delta Tulcea. Solicitam Comitetului Judetean Tulcea pentru Situatii de Urgenta, sprijin pentru plata combustibilului, materialelor de interventie, criblurilor, inchirierilor de utilaje, etc.

De asemenea, s-a trecut in regim de urgenta la repararea strazilor, chiar sambata, cu utilajele proprii, dar si cu altele inchiriate, pentru a reda accesul circulatiei cetatenilor si autovehiculelor pe strazi.

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!