15 mai – termen limită de depunere a Cererilor Unice de Plată, Stiri Social

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Stiri » Social

 

 

15 mai – termen limită de depunere a Cererilor Unice de Plată

Marti, 8 Mai 2018

0.0 5 0

 

15 mai – termen limită de depunere a Cererilor Unice de Plată

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) reaminteste ca termenul limita de depunere a Cererilor Unice de Plata, in cadrul Campaniei 2018, este data de 15 mai a.c., inclusiv, conform Ordinului Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) nr. 15/17.01.2017 privind stabilirea moda-litatii de coordonare a implementarii schemelor de plati directe si a Ajutoarelor Nationale Tranzitorii care se aplica in agricultura, la nivelul MADR si al APIA.

Pana la acest moment au fost depuse, la Centrele judetene/locale APIA si al Municipiului Bucuresti, un numar de 715.077 Cereri Unice de Plata, pentru o suprafata de 5.141.135,62 hectare.

Fermierii pot depune o singura Cerere Unica de Plata, chiar daca detin suprafete de teren in localitati sau judete diferite!

„Reamintim ca pentru suprafate mai mari de 50 hectare de teren agricol cererile se depun la Centrele judetene APIA, iar in cazul in care se care solicita o suprafata mai mica sau egala cu 50 hectare teren agricol cererile se depun la Centrele locale", spun reprezentantii APIA.

APIA roaga fermierii...

Citeste mai multe in Obiectiv

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
0.0
(0 voturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!