Uncategorized

Stiri Romanesti

Reporteri Fără Frontiere s-a clasat pe locul 42 În Indicele Libertății Presei 2013 reporterii din România sunt supuși abuzului verbal, intimidării și agresiunii fizice. Jurnaliștii din România se confruntă cu nesiguranța locului de muncă, salariile mici sau întârziate, precum și presiunea economică și politică din partea proprietarilor de media și a agenților de publicitate.
Piața ziarelor din România a înflorit înainte de Revoluția din 1989, dar multe ziare s-au închis din cauza creșterii costurilor. În 1990 au apărut primele posturi de radio private, dintre care acum există mai mult de 100. Sute de distribuitori de cablu oferă acces la canale românești, Europene și de altă natură.
Aplicația România News vă oferă știri, Reviste, afaceri, sport, locuri de muncă, divertisment și categorii utile. Credem că această aplicație este cea mai bună și mai unică aplicație de știri din România din Magazinul Google Play, printre alte aplicații.
Irina relatează despre diverse subiecte din diferite domenii precum politică, societate, divertisment etc. O altă caracteristică importantă este că în România puteți obține ziare în funcție de tipul de ziar. De asemenea, este util să găsiți ziare în anumite categorii.
Visează să viziteze Islanda într-o zi pentru a vedea maimuțele arctice jucându-se afară și afară. Autorul unei cărți despre călătoriile ei prin Europa și Orientul Mijlociu.
Înscrieți-vă pentru un cont NewsNow gratuit și primiți alertele noastre de e-mail pentru poveștile de top ale zilei din Marea Britanie și din întreaga lume. Abonați-vă la notificarea noastră prin e-mail pentru poveștile de top ale zilei, atât în interiorul, cât și în afara Regatului Unit.
Kronika este unul dintre ziarele în limba maghiară tipărite în Cluj-Napoca, România. UJ Magyar (SZO) este un cotidian de limbă maghiară din București. Adevarul este un cotidian compact din capitala, Bucuresti.
Clubul Român de presă reunește patroni și manageri de companii media pentru a promova interesele organizațiilor media. Nicol reprezintă Organizația colectivă de artiști și de gestionare a drepturilor din Paris, ADAGP. Grupul Editorilor locali este o asociație a editorilor locali.
Visarta, o organizatie sora a ADAGP Romania, administrator colectiv si drepturi de artist din Paris, contrazice faptul ca legea in vigoare la momentul decesului sau in Romania nu se aplica in cazul lui Brancusi. O modificare a legii din 2004 prevede ca durata prelungita a dreptului de autor este aplicabila doar daca perioada de protectie nu a expirat inca, ceea ce inseamna ca lucrarile lui Brancusi se afla in domeniul public de la aderarea Romaniei la UE. Popescu subliniază că, în cazul lucrărilor de arhitectură în locuri fixe, cum ar fi ansamblul Târgu Jiu, în conformitate cu Convenția de la Berna, legislația națională se aplică numai testamentelor și altor documente realizate în Franța, țară în care se aplică legislația română.
Activitățile lui Giuliani în România au atras atenția anchetatorilor federali, care i-au examinat munca în străinătate. Popoviciu, care locuia temporar în New Jersey, se afla la Londra la momentul mandatului său de arestare din 2017 și a pozat fără a lupta împotriva extrădării în România.
Ucraina și România nu sunt singurele țări din afara Statelor Unite în care Giuliani a făcut afaceri. El este, de asemenea, partener la Bracewell & Giuliani, care are un birou în Kazahstan. Întrucât activitatea lui Giuliani de a influența oficialii guvernamentali nu vizează o audiență Americană, el nu este obligat să o raporteze Departamentului de Justiție în conformitate cu Legea de înregistrare a agenților străini.
Ratney, un diplomat de carieră care a servit în calitate de consul general în Ierusalim și, ca trimis special pentru Barack Obama în Siria, va înlocui Jonathan Shreier, un alt diplomat de carieră, care a servit ca Șef diplomat din 20 ianuarie. Shreiers va rămâne șeful adjunct al Misiunii. Diplomatul șef Michael Ratney menține relații strânse cu liderii palestinieni din postul său anterior din Ierusalim. În timpul primului an de mandat al lui Donald Trump, a ocupat funcția de secretar de stat pentru afacerile Levant, Israel și Palestinian și a lucrat îndeaproape cu echipa Trump la primii pași în procesul de pace israeliano-Palestinian.
Trei pacienți vârstnici cu Covid au murit în România după ce o unitate de terapie intensivă mobilă a funcționat defectuos cu oxigen. Ventilatoarele au încetat să funcționeze deoarece nivelul de oxigen a crescut prea mult, au declarat autoritățile de la București. Virusolog Marc van Ranst, care a condus Belgia anti-Covid campanie, a spus el a fost hrănit cu cele mai recente de dans manager constant amenințări cu moartea.