Staţionarea în oraş, limitată şi taxată. E de bine, e de rau ? - Sondaje in orasul Tulcea

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Sondaj de opinie

 

 

Staţionarea in oras devine limitată si taxata

Sondaj activ de Marti, 29 Iunie 2010 @ 00:00 pana Vineri, 9 Iulie 2010 @ 23:59

Persoanele care vor dori să staţioneze cu autoturismele pe străzile principale din oraşul Tulcea vor fi obligate să plătească cel puţin un leu pentru 30 de minute.

Consilierii locali tulceni au aprobat, luni, Regulamentul de funcţionare a sistemului privind controlul, limitarea şi taxarea staţionărilor în Tulcea, valoarea acestor tichete fiind:

  1. 1 leu / 30 de minute
  2. 1,5 lei / oră
  3. 6 lei / zi
  4. 240 de lei / an
  5. 120 de lei / 3 luni
  6. 60 de lei / luna

Persoanele care nu vor plăti staţionarea vor fi sancţionate cu amenzi cuprinse între 40 şi 120 de lei, taximetriştii urmând să fie sancţionaţi cu amenzi de la 1.000 la 2.500 de lei. De asemenea, conform Regulamentului, pe lângă plata sancţiunii, operatorul va percepe şi un tarif de despăgubire echivalent cu contravaloarea a 15 tichete de o oră.

Rezultatele pana in acest moment

Foarte bine! E un pas inainte spre civilizatie. - 15 voturi (30%)

Nu e de ajuns cate taxe si impozite platim?! - 32 voturi (64%)

Nu ma afecteaza, nu am autoturism. - 3 voturi (6%)

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Ionut
Ionut

Marti, 29 Iunie 2010 @ 21:44

Si vor fi oameni la fiecare suta de metri cu chitantier ca sa am cui sa platesc? Asa ca nu sunt locuri, sa mai si platesc pt ca nu sunt capabili sa faca parcari?

Raspunde-i

 

un turist
un turist

Miercuri, 30 Iunie 2010 @ 11:20

Am inteles ca vor fi montate taxatoare din 100 in 100 de metri. Asa ca turistul parcheaza, ia chitanta, o lipeste pe parbriz, vede nenea ca lipseste ceva timp de la masina, isi da seama ca e plecat cu sorcova in delta si ... va urma. Daca tot platesc, imi asigura cineva paza masinii? Nici inainte nu se asigura paza masinii dar macar nu se stia cat lipseste propietarul acesteia. Deci?

Raspunde-i

 

un oarecare...tulcean
un oarecare...tulcean

Miercuri, 30 Iunie 2010 @ 16:25

IN ACEASTA SITUATIE, MA POATE LAMURI CINEVA CE REPREZINTA IMPOZITUL ANUAL PE AUTOTURISME , TAXA CARE CONSTITUIE DEALTFEL, VENIT LA BUGETUL LOCAL ???

Raspunde-i

 

anonim
anonim

Joi, 1 Iulie 2010 @ 12:39

Asta e..de fapt, o solutie anti-criza. pentru ca omul, apasat pe ceafa de atatea taxe, scumpiri de carburnati si tichete de parcare, se va gandi de 5 ori inainte daca el chiar are nevoie sa iasa cu masina. Astfel, multi vor renunta sa mai iasa cu ele, in felul asta se economisesc bani care mergeau la benzina; traficul va fi mai putin aglomerat, deci risc de incidente mai mic si mai putini nervi, deci mai putin stres; lumea va face mai multa miscare, nu se vor mai imbolnavi asa mult si nu vor mai suferi de burti atarnande; Ce mai , plan ideal! Pacat ca noi nu traim in lumi utopice...

Raspunde-i

 

anonim
anonim

Joi, 8 Iulie 2010 @ 17:47

Mi se pare corect ce a spus cel de sub mine.

Raspunde-i

 

Madalina
Madalina

Sâmbãtã, 10 Iulie 2010 @ 23:12

O masura luata prost ... Chiar nu are rost tara e deja in datorii si romanii sunt bagati cu totii pana peste cap in datorii....cred ca o data cu aceste masuri luate "noi taxe" vor fi mai multi oameni care vor muri de foame si vor prefera sa se sinucida decat sa mai traiasca in conditiile astea mizere..apoi se pun intrebari de genul "Oare ce l-ar fi putut face pe acest om sa faca un gest atat de necugetat?" r : VOI ( Consiliul local) cu masurile voastre aiurea.... Si despre taximetristi credeti ca stau in masina in caldura vara de nebuni? au si ei familii , copii care trebuiesc intretinuti ... daca le mai dati si cate o amenda de 1000 - 2500 lei ce vor mai face? cum vor mai trai si fara un loc de munca sau un ban pe care il castiga pe urma unei curse si asa rare pentru ca nu se mai foloseste acest mijloc de transport de prea multa lume..... SA TRAITI BINE VOI ASTIA DE LA CONDUCERE!!!

Raspunde-i

 

anonim
anonim

Marti, 8 Mai 2012 @ 18:24

Prea multe taxe!

Raspunde-i

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!