Se justifica sensul giratoriu din zona Teatru - Inel Rocada? - Sondaje in orasul Tulcea

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Sondaj de opinie

 

 

Se justifica sensul giratoriu din zona Teatru - Inel Rocada?

Sondaj activ de Vineri, 18 Iunie 2010 @ 00:00 pana Vineri, 25 Iunie 2010 @ 23:59

Pe 29 aprilie 2010 Consiliul Local al Municipiului Tulcea, prin hotărârea numărul 101, a preluat obiectivul de investiţii "Semaforizare intersecţie strada Babadag cu strada Dobrogeanu Gherea, Municipiul Tulcea". Cum ar veni, Primăria a devenit stăpână pe semafoarele de la Rocadă

Totul ar fi absolut ok dacă nu ar exista această încetare bruscă a funcţionării unei investiţii a Primăriei. Căci semaforizarea acelei intersecţii nu a fost gratuită, ea costând 132.218,73 lei. Adică aproximativ 31.000 de euro.

(subiect initiat in Obiectiv)

Rezultatele pana in acest moment

Da, mai fluidizeaza circulatia - 21 voturi (64%)

Nu, banii au fost cheltuiti aiurea - 11 voturi (33%)

Sincer, eu nu prea trec pe acolo - 1 voturi (3%)

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

anonim
anonim

Vineri, 18 Iunie 2010 @ 12:55

sa vezi ce o sa voteze cei de la primarie

Raspunde-i

 

anonim
anonim

Vineri, 18 Iunie 2010 @ 21:18

Tinand cont ca nu se prea respecta circulatia, banii au fost cheltuiti p degeaba.Si cati bani.Am trecut pe acolo de multe ori si asa se intampla.

Raspunde-i

 

anonim
anonim

Vineri, 18 Iunie 2010 @ 22:36

Hogea e cel mai bun primar pe care la avut Tulcea

Raspunde-i

 

Ionut
Ionut

Sâmbãtã, 19 Iunie 2010 @ 11:53

1. sensul giratoriu e un, in principiu, dar complet aiurea acolo pt ca intersectia e prea ingusta si daca s-ar face ceva acolo ar fi o singura banda de circulatie. Chit ca vrei sa o iei inainte, chit ca mergi in cerc o sa stai la coada, nu va fi ca la cele 2 de la Pelicn unde sunt 3 benzi, doua pt inainte si una pentru invartit in jurul sensului!

2. Pai nu i-a dus capu sa nu investeasca bani in semafoare daca tot faceaua aia? Aaaa, atunci nu era criza si se aruncau bani peste tot!

3. Exemplu de ce tara asta o duce bine!

Raspunde-i

 

Cerbul lopatar
Cerbul lopatar

Luni, 21 Iunie 2010 @ 14:39

In principiu, orice sens giratoriu e bun pentru ca:

Nu se mai consuma energie electrica pe semafor;
Nu se mai pierde timp aiurea stand intr-o intersectie goala, doar pentru ca e rosu;
Nu se mai formeaza cozi.

Asa cum a mai spus cineva mai jos, e cam ingust locul. daca tot fac, banuiesc ca vor redesena trotuarul, trecerile si...panselutele ?

Raspunde-i

 

adi
adi

Miercuri, 23 Iunie 2010 @ 00:53

la capitolul pietoni s-au gandit. Cat vor trebui sa ocoleasca.. cate cozi se vor face atunci cand trebuie sa faci sensul.. sa vedem iarna cum se vor descurca. si probabil primarul mai tranteste in mijloc vreo ancora ceva ca sa se adauge la nota de plata. am dori si noi sa avem pe situl primariei un listing la toate cheltuielile care se vor face pe acest sens, la fel si pentru toate infrumusetarile orasului, sa ne dam si noi, pe ce se da banii. Deasemenea un model de vot in care tulcenii sa-si exprime dorinta pentru un proiect sau nu. Poate la intrare in tulcea se gandeste primaria sa puna un semn distinctiv al orasului.

Raspunde-i

 

anonim
anonim

Miercuri, 23 Iunie 2010 @ 22:28

daca cineva dintre voi afost la Sinaia,acolo sensurile sunt mult mai mici si circulatia este fluenta.Sensul de pe babadag nu blocheaza circulatia ci o fluidizeaza.Pentru fluidizarea circulatiei sunt orase in tara care au 7-8 intersectii dirijate prin sensuri-deci este OK

Raspunde-i

 

yoma
yoma

Luni, 28 Iunie 2010 @ 12:26

Daca tot face sens giratoriu sa puna si limitatoare cu cauciuc pentru viteza pentru vitezomani. Se practica pe babadag. Si eventual o camera de supraveghere daca nu se poate pentru limita de viteza. Ai depasit limita legala tac pac poza, amenda acasa, nu camere doar de supraveghere care le faci cu mana si treci mai departe. Si ceva simplu si fara ancore si alte prostii care reduc vizibilitatea.

Raspunde-i

 

Adriana
Adriana

Sâmbãtã, 6 Noiembrie 2010 @ 09:03

Chiar si cu micile defecte pe care le are sensul e in pricipiu bine venit avantajele acestuia stiindu.se prea bine.Ma intreb totusi cand Doamne iarta.ma o sa picteze din nou trecerile de pietoni la o distanta convenabila de sens pentru ca fereasca Dumnezeu in calitate de pieton sa traversezi pe actualele "zebre".M.am angajat intr.o trecere regulamentara si m.am trezit pe la mijlocul soselei ca nu mai stiam cu sa ma feresc de masini!!!!ce sa mai zic de varstnici?aia stau si asteapta,si asteapta,si asteapta doar ce io observa si pe ei vreun sofer mai amabil!

Raspunde-i

 


Duminicã, 20 Ianuarie 2013 @ 18:00

Sensul giratoriu este bine amplasat. Circulatia auto se fluidizeaza. Mai trebuie umblat la trecerile de pietoni; dupa ce intru in sens trebuie sa opresc la trecere... sunt prea aproape.

Raspunde-i

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!