Cine ar putea fi următorul primar al orașului Tulcea? - Sondaje in orasul Tulcea

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Sondaj de opinie

 

 

Cine ar putea fi următorul primar al orașului Tulcea?

Sondaj activ de Luni, 19 Iulie 2010 @ 00:00 pana Sâmbãtã, 31 Iulie 2010 @ 23:59

De ceva timp încoace, există un conflict declarat între domnul Dan Drăniceanu - Obiectiv Tulcea și domnul Constantin Hogea - Primaria Tulcea. Obiectiv Tulcea a publicat în ultimul timp o serie de articole ce vizau direct persoana Constantin Hogea și situația chioșcurilor de difuzare a presei, chioșcuri în proprietatea SC Mega Group - deținătorul Obiectiv Tulcea: aici, aici, aici, aici, aici și aici

De cealaltă parte a baricadei, toate chioşcurile Obiectiv au fost vizitate de agenţii  Poliţiei Comunitare, de un inspector al Compartimentului Comercial, Liberă Iniţiativă din cadrul Primăriei municipiului şi de către un comisar al Serviciului de Investigare Fraude din cadrul IJP. Urmari: chioşcul de difuzare a presei din parcarea Spitalului Judeţean, rezilierea contractului de închiriere pentru patru chioşcuri de difuzare a presei.

Recent, domnul Dan Drăniceanu a anunțat că renunță la responsabilitățile editoriale din Obiectiv Tulcea și își depune candidatura la alegerile pentru postul de primar al municipiului Tulcea, în anul 2012. Cu puțin timp în urmă, dânsul a devenit preşedinte interimar al Organizaţiei Municipale a Partidului Social Democrat.

Rezultatele pana in acest moment

Dan Drăniceanu - 13 voturi (20%)

Constantin Hogea - 37 voturi (58%)

Altcineva, niciunul din cei doi de mai sus - 10 voturi (16%)

Sincer, nu mă pasionează - 4 voturi (6%)

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Un cetatean al Tulcei
Un cetatean al Tulcei

Marti, 20 Iulie 2010 @ 11:14

In sfarsit o aparitie fresh in politica tulceana
felicitari !
Dle Draniceanu daca aveti o strategie buna si va dovediti un gospodar va vom vota cu drag.

Raspunde-i

 

anonim
anonim

Marti, 20 Iulie 2010 @ 13:09

sa va spun povestea asha:hogea/primaria nu a mai vrut sa dea bani a ziaru obiectiv, stiti sau vedeti arhiva cu se dadeau cam 200 de milioane lunar pe publicitate aiurea, gen de la prietenu Jipa/ unde s/au impartit cosuri de gunoi, anunturi degeaba acoperire la prietnia sa imparteala de bani, acoperirea de probleme, etc.In urma cu o luna premaru nu a mai vrut sa dea bani si de aici marea descoperire a democratiei si a justitiei in presa a celor de la mega grup, care pana acu nu au avut probleme deontologice sa haleasca bani publici atatia ani de la primarie.acu o dau cu „noi presa” suntem atacati, agresati, aiurea, e doar o problema de lovele iar pe noi ne lasa rece, toti o apa si/un pamant, aceiasi excroci cu alte denumiri.nu tin cu hogea, dar aici e o mica ciondaneala intre masonii de sat, de la gaser d acolo, vai de mama lor de masoni tzarani

Raspunde-i

 

filip stelian
filip stelian

Marti, 20 Iulie 2010 @ 16:30

- Draniceanu
- Hogea

Raspunde-i

 

coco
coco

Miercuri, 21 Iulie 2010 @ 14:09

Nu sunt si nu am fost membru al nici unui partid dar il sustin pentru inca un mandat pe Costica Hogea. Indiferent de barfa din presa, ceea ce este clar ca lumina zilei este un singur lucru: dupa ultimii 3 ani orasul Tulcea incepe sa arate a ceea ce trebuia sa fie de multa vreme - un orasel turistic - (asta daca pe distinsii dom' primari care au ocupat scaunul de edil al orasului i-ar fi durut cat de cat de urbea noastra). Am prieteni in toate judetele limitrofe si toti, fara exceptie au numai cuvinte de lauda la adresa noii infatisari a orasului. Asa incat, meschinarii de genul celor care apar in presa locala, cu iz de vendete politice la comanda ma lasa rece. Pe mine unul chiar nu ma intereseaza daca primarul a desfiintat unele chioscuri de ziare, indiferent ale cui sunt. Ma intereseaza faptul ca dupa cativa ani de mandat "Hogea" ma pot plimba cu placere prin acest oras frumos. Care chiar merita un primar gospodar precum Costica, indiferent cate defecte considera carcotasii ca are. De votul meu poate sa fie sigur!

Raspunde-i

 

Un alt cetatean al Tulcei
Un alt cetatean al Tulcei

Miercuri, 21 Iulie 2010 @ 15:03

Fratilor atata timp cat eu am unde sa ma plimb si am unde sa ma duc in Tulcea asta si orasul asta a inceput sa prinda contur, pentru ce imi trebuie mie alt primar? Ca face el "afaceri" dubioase cu contracte, nu ma intereseaza atata timp cand se vede treaba in oras!!!!!

De ce nu a facut primarul PSD ceea ce face acest primar acum? Eu unu decand e acest Hogea primar, ca un simplu cetatean al orasului sunt foarte multumit de ce vad si cand lucrurile merg bine penrtu oras, nu vad de ce trebuie sa le schimb!!!???

Raspunde-i

 

Eu
Eu

Joi, 22 Iulie 2010 @ 07:13

Numai la romani se pune problema schimbarii cand lucrurile merg bine. Mi se pare o aberatie chestiunea cu chioscurile. Oricum, o treaba care tine de primarie si nu a fost indeplinita pana acum intr-un procent satisfacator e urmatoarea: disparitia javrelor (canine, umanoide - iar aici s-au putea deschide alte paranteze). Si nu jignesc cateii...

Raspunde-i

 

Papay
Papay

Joi, 22 Iulie 2010 @ 16:27

Chiar nu ma intereseaza chioschiurile lui de ziare. Atata timp cat am apa, canalizare, gaze, un loc unde sa parchez masina si un loc unde sa ma plimb in timpul liber acest primar va avea in continuare votul meu..Parerea mea este ca primarul actual a facut mult mai multe fata de fosti 4-5 primari..

Raspunde-i

 

z3r0
z3r0

Joi, 22 Iulie 2010 @ 17:10

ce curva e politica asta, se duce cu cine o plateste cel mai bine...

Raspunde-i

 

Mihai
Mihai

Luni, 26 Iulie 2010 @ 23:52

Dle Draniceanu cine sunteti?

Raspunde-i

 

anonim
anonim

Joi, 29 Iulie 2010 @ 21:30

Oricum toti sunt o apa si un pamant. Dar macar actualul primar face ceva. Sa speram ca asa va fi si pe viitor.

Raspunde-i

 

anonim
anonim

Sâmbãtã, 31 Iulie 2010 @ 14:42

Hogea e singurul primar care a vrut si a reusit sa transforme orasul asta in bine. Dupa parerea mea e singurul candidat serios si ptr. urmatorul mandat

Raspunde-i

 

Tot de-al Tulcei
Tot de-al Tulcei

Joi, 19 August 2010 @ 17:27

Ar fi o bizarerie sa schimbi ceva ce e ok, cel putin pentru moment. E tare interesanta schimbarea asta de macaz a celor de la Obiectiv care brusc au descoperit apa calda... Haida-de! Astia doi nu erau prieteni care se bateau pe burta si se spargeau in mertzane?

Raspunde-i

 

Arfeo
Arfeo

Luni, 2 Aprilie 2012 @ 11:36

Personal, sondajul mi se pare tendentios. Draniceanu e un nume bagat pe gat tulcenilor de o publicatie de anunturi publicitare (in nici un caz nu-i poti zice "ziar". Ia sa mai fi aparut in sondaj un nume greu, gen Belacurencu... S-ar fi schimbat cifrele sondajului. Si apoi,sunt de acord cu cei ce au scris ca e o prostie(perfect romaneasca) de a schimba ceva ce merge bine. Apropo',C.Mocanu inca nu face parnaie pentru relele pricinuite acestui oras?

Raspunde-i

 

anonim
anonim

Miercuri, 11 Aprilie 2012 @ 21:27

L-am votat si-l voi vota si acum pe d-nul Hogea. Felicitari pentru ce a realizat pana acum si sunt convinsa ca nu se va opri aici. E o placere sa te plimbi acum prin oras.

Raspunde-i

 

Hartman Dorin
Hartman Dorin

Duminicã, 6 Octombrie 2013 @ 11:14

Constantin Hogea,cred ca merita sa fie reales,e singurul care a facut totul pentru noi tulceni _priviti tulcea si cine vrea VEDE acest lucru !

Raspunde-i

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!