Primaria Tulcea, Instituţii publice in orasul Tulcea

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Ghid local

 

 

Primaria Tulcea

3.4 10

Publicat Sâmbãtã, 16 Iunie 2012

 

 

Salveaza in Foursquare
Primaria Tulcea

Primarul municipiului Tulcea îndeplineste o functie de autoritate publica. El este seful administratiei publice locale si al aparatului propriu de specialitate a Consiliului Local pe care îl conduce si îl controleaza.


În calitate de reprezentant al statului, Primarul are urmatoarele atributii:

  • Asigura respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor, a prevederilor ConstituÛiei României, precum si punerea în aplicare a legilor, a decretelor Presedintelui României, a hotararilor si ordonantelor Guvernului; dispune masurile necesare si acorda sprijin pentru aplicarea ordinelor si instructiunilor cu caracter normativ ale ministrilor si ale celorlalti conducatori ai autoritatilor administratiei publice locale, precum si a hotararilor consiliului judetean.
  • Îndeplineste sarcinile ce-i revin din actele normative în vigoare, privitoare la organizarea si desfasurarea alegerilor, recensamântului si aduce la cunostinta cetatenilor continutul legilor.
  • Îndeplineste functia de ofiter de stare civila.

Primar in functie: dr. ing. Constantin Hogea

Site web: http://www.primaria-tulcea.ro

Adresa:

STR.PACII NR. 20, TULCEA
Tulcea
Romania
820033

Telefon: 0240.511.440
Fax: 0240.517.736
TELVERDE 0800.8.511.440

Email: primtl@tim.ro

 

 

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

mihaita
mihaita

Sâmbãtã, 18 Septembrie 2010 @ 02:36

vreau sa vad orasul tulcea

Raspunde-i

 

LUNGU ION
LUNGU ION

Sâmbãtã, 10 Septembrie 2011 @ 19:44

O INSTITUTIE CARE ESTE CONDUSA DE UN OM DEOSEBIT PRIN DOMNUL DR.ING.CONSTANTIN HOGEA.UN OM CU COLOANA VERTEBRALA DREAPTA,CARE A FACUT SI FACE LUCRURI DEOSEBITE PTR MUNICIPIUL TULCEA.SAU SCHIMBAT FOARTE MULTE LUCRURI IN ORASUL TULCEA DE CAND LA CONDUCEREA PRIMARIEI A AJUNS DOMNUL CONSTANTIN HOGEA.AVEM INTRADEVAR CU ADEVARAT UN PRIMAR PTR LOCUITORII MUNICIPIULUI TULCEA .DE UN ASTFEL DE OM AU NEVOIE LOCUITORII ORASULUI TULCEA,CINSTIT ,INCORUPTIBIL SI CARE STA DE VORBA CU ORICINE.
DUMNEZEU SA-I AJUTE SA FIE SANATOS SI SA-SI DUCA LA BUN SFARSIT TOT CE SI-A PROPUS SA FACA PTR ACEST MUNICIPIU
CU DEOSEBIT RESPECT: LUNGU ION-TULCEA

Raspunde-i

 

Cetateanul Anonim
Cetateanul Anonim

Marti, 27 Decembrie 2011 @ 18:49

Mai bine invata sa scrii corect romaneste!
Bine ca stii sa pupi in c.. cu o adevarata coloana vertebrala....reclamagiu de profesie care esti (sau care este)
Cum o fi corect?

Raspunde-i

 

anonim
anonim

Vineri, 6 Ianuarie 2012 @ 10:12

am o intrebare casa de pe victoeriei nr 52 unde era sediul rodipet si sa inchis .acui este casa a primariei sau are propietar ,pacat de casa ca sta sa cada ?

Raspunde-i

 

anonim
anonim

Marti, 17 Ianuarie 2012 @ 15:28

vreau sa obtin si eu teren pentru casa cum trebuie sa procedez .nu am alte proprietati si posibilitati foarte mari sa imi cumpar teren.va rog sa ma ajutati si pe mine

Raspunde-i

 

anonim
anonim

Duminicã, 18 Martie 2012 @ 18:27

este primar este securist sub acoperire de aceea a furat a strans avere i-a amagit pe prosti si nimeni nu il intreaba nimic

Raspunde-i

 

anonim
anonim

Duminicã, 29 Aprilie 2012 @ 10:57

am si eu o intrebare cu ce utilitati ati dotat locul de picnic de la bididia findca in alta parte nu avem voie ca ne amendati ori va intereseaza doar sa dati amenzi

Raspunde-i

 

anonim
anonim

Vineri, 18 Mai 2012 @ 15:03

pe str sabinelorse pun plombe,trotuarul ramane la fel ca anul trecut,cine ar trebui sa faca si trotuarele,ca in momentul cand au schimbat tevile si le-au spart pe cele ale proprietarilor,nu a platit nimeni,acum o sa spuneti ca trotuarele sunt ale cui???str isaccei a fost plombata si anul trecut acum iar si tot asa....mai vreti voturi??? cred ca anul acesta ,nu.

Raspunde-i

 

noiceimulti
noiceimulti

Marti, 4 Septembrie 2012 @ 14:26

am o foarte mare intrebare.Care este adevaratul ansamblu profesionist de cantece si dansuri populare care reprezinta judetul nostru; Baladele Deltei sau Doruletul care este al d-lui Coman ?Al cui este autocarul ce plimba prin toata tara si prin toate tarile pe copiii de la Doruletu ? Cine si pentru cine l-a achizitionat ?Cine le plateste drepturile salariale soferilor si cine deconteaza carburantul . Cat plateste d-l Coman pentru aceste deplasari.Iubim arta , traditia si folclorul dobrogean dar parca atatea nedreptati care se fac sunt prea de tot.
va rog sa faceti cercetari si sa ne raspundeti!

Raspunde-i

 

Anonim
Anonim

Vineri, 23 Noiembrie 2012 @ 17:53

Pe strada Stîncilor cand se vor trage gaze si asfalta strada? S-au va ramane asa cum ii este numele "Stîncilor". La primavara toate"stîncile" vor fi aduse de apa in fata primariei.

Raspunde-i

 

KSV
KSV

Marti, 5 Februarie 2013 @ 16:15

Stimati concetateni , cred ca trebuie sa fim cu totii de acord ca domnul primar Hogea a schimbat destul de mult fata Tulcei de cand a preluat fraiele acestui oras . Cu toate acestea , eu unul am o extrem de mare dezamagire legata de domnia sa . Printr-o lege data de parlament , a fost infiintata Politia Comunitara , actualmente Politia Locala , care din anul 2011 are niste sarcini foarte bine stabilite pe linie de ordine publica ( de care se ocupa si Politia Nationala si Jandarmeria Romana ) , dar mai important de atat , are atributiuni pe linie de SIGURANTA RUTIERA , linie care prin ,, grija ,, domnului primar si a acolitilor sai NU este asigurata . ATENTIE acest lucru nu este un moft al meu , ci este o prevedere foarte clara , stipulata in Legea Politiei Locale .Sunt constient ca nu imi veti da dreptate cei mai multi dintre dv. in legatura cu angajatii acestui birou ( intrucat Politia Locala Tulcea nu are personalitate juridica ), deci este doar un birou al primariei manipulat de dl. primar dupa bunul sau plac . Insa nu cred ca nu puteti fi in asentimentul meu cand spun ca cineva in orasul Tulcea trebuie sa se ocupe si de opririle neregulamentare ale soferilor , de stationarile sau intrarile cu nesimtire si tupeu pe stradutele cu acces interzis pe contrasens , de parcarea efectiva a autoturismelor exact pe aleea din fata scarii blocului in care locuiti , sau in fata garajului in care va tineti masina si pentru care platiti o taxa la pimarie , sau de ce nu , de lipirea afiselor de orice fel , pe usile blocurilor in care locuim , murdarind cu nerusinare si nepasare usile , geamurile , intrarile in blocuri . Ei bine , in cazul in care nu stiati , acesta este rolul Politiei Locale printre multe alte atributiuni functionale . Nu vreau sa spun Doamne fereste ca P.L. este usa de biserica , dimporiva , exista destui angjati care nu au nici o treaba cu P.L. Insa cel mai grav lucru este faptul ca domnul primar NU A VRUT sub nici o forma sa sprijine acest serviciu si sa aplice legea exact asa cum cere statul roman . Chiar daca P.L. Tulcea are 3 masini de interventie pevazute cu girofaruri si sirene , nu indeplineste atributiunile pentru care a fost infiintata conform legii 155/2010 , in primul rand pentru ca nu este sprijinita de catre primarul urbei si de nepasarea consilierilor , care se folosesc de acest serviciu in interes de partid si atat . Nu ar strica sa primesc niste pareri pertinente si la obiect , in legatura cu acest subiect de la cetatenii care platesc aceasta P.L. , dar care nu pot beneficia la maximum de beneficiile pe care legea le ofera . Cu stima si respect ( si de ce nu , cu un raspuns favorabil locuiitorilor Tulcei ) , KSV .

Raspunde-i

 

niculina
niculina

Sâmbãtã, 12 Aprilie 2014 @ 16:28

domnule primar locuesc in cart 23 august la bl c3a am o garsoniera de 27 mp si am o mare problema cu curentu electric va rog sa va imaginati cit pot eu sa consum cu un boiler frigider tv m spalat ca toata lumea eu ma incalzesc cu lemne ca am teracota tota lumea care au si ei aceias aparatura plateste 2 milioane de lei numai eu platesc 8 sau 9 si am platit si 10 milioane va rog sa luati masuri sa ne puna si noua contoarele ca la toata lumea ni lea pus afara pe perete unde noi nu putem sa citim indexul eu cred ca nucaeri nu e asa ceva tot timpul ne baga in oala cu c3b si cu ce3c domnule primar am un respect pentru dumneavoastra ca ati facut multe pentru orasul nostru si tocmai de aceia nu vreau sa aduc televiziunea in 23 ca nu vreau sa va stric imaginea sper sa facti ceva cu tigani de acolo ca din cauza lor ne incarca pe noi la facturi astazi cind fica mea a vazut factura de la lumina i sa facut rau de plngeau copii ca nu stia ce sai faca fica mea lucreaza cu 8 milioane si ia venit 8 miloane lumina si mai are si 2 copi la scoala va rog faceti ceva ca nu este normal sa platim ce consuma alti va rog faceti ceva si pentru ce 3a ca e jale cu vecini nostri va rog cu respect vasile niculina

Raspunde-i

 

florin
florin

Vineri, 18 August 2017 @ 20:32

buna seara .ma numesc florin locuiesc in satul malcoci si am o nemultumire in privinta domnului primar petrus danila.problema se refera la strada magnoliei unde locuiesc si eu, unde avem probleme cind ploua.domnul primar a promis ca ne ajuta sa facem un gard de beton ptr a nu a mai busi apa din doua parti,de la fusaru si de la mihai mach.nu a luat nici o masura impotriva ploilor,cu toate ca i-am spus de atitea oricozma petrica,angajatul primariei, a venit de gura locuitorilor acestei strazi ,a luat doua graifare de pamint pe carele-a aruncat tot in canalul undese acumuleaza apa de ploaie,apoi a plecat.in loc sa adinceasca strada,cum au spus oamenii,el a venit si a turnat pietris,astfel ridicind nivelul strazii si busind apa ploilor in curtile oamenilorna asfaltat strazi numai pe dealuri unde nu au nici o problema cu apa,iar pe str scolii la fel,a asfaltat aiurea intrind ca si la noi,apa in casele oamenilor.va multumesc si sper sa aveti un cuvint de spus asupra primarului din malcoci
.

Raspunde-i

 

Acorda-i o nota!
3.4
(10 voturi)
Pozitionare pe harta
Vedere din strada

Primaria Tulcea

Vedere din strada
Coordonate GPS

Latitudine: 45.176658785616375
Longitudine: 28.80486488342285

Coordonate GPS

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!