CEC Bank - Sucursala Unirii - centru, Banci in orasul Tulcea

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Ghid local

 

 

CEC Bank - Centru

4.3 6

Publicat Sâmbãtã, 16 Iunie 2012

 

 

Salveaza in Foursquare
CEC Bank - Centru

CEC Bank vrea sa devina banca de casa a romanilor, prin renasterea organizatiei, diversificarea portofoliului cu produse competitive si abordarea directa si onesta a clientilor sai, persoane fizice si juridice.

CEC Bank trebuie sa fie o banca comerciala universala, competitiva, care sa ofere clientilor produse si servicii diverse si de calitate, urmarind cu precadere finantarea IMM-urilor, agriculturii, administratiilor publice locale, precum si a acelor proiecte bancabile care prin natura lor, contribuie la dezvoltarea economica, crearea si mentinerea locurilor de munca. Banca va fi un element activ in sprijinirea clientilor pentru accesarea fondurilor europene. O atentie deosebita va fi acordata in continuare relatiei cu populatia Romaniei.

Adresa: str. Babadag nr. 11, bl. 5

Telefoane: 0240.512.593

Orar:

  • Luni - Vineri: 08:30 - 18:30
  • Sambata: 09:30 - 12:45

Site web: https://www.cec.ro/

 

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

petre
petre

Joi, 8 Martie 2012 @ 18:33

ce sa zi c as dori si eu un inprumut la voi

Raspunde-i

 

anonim
anonim

Luni, 14 Mai 2012 @ 12:04

multumim ca existati pentru noi oamenii cinstiti

Raspunde-i

 

toader
toader

Vineri, 17 August 2012 @ 23:10

ESTE CEA MAI BUNA BANKA SI SERIOASA

Raspunde-i

 

Liviu
Liviu

Miercuri, 2 Martie 2016 @ 13:54

M-am dus sa inchid contul unui parinte care murise si individa de la un computer, bruneta, par graseiat, a urlat la mine ca atinsesem, din greseala, o foaie, dintre multe foi aruncate in dezordine la ea pe birou. Sunt mult mai educat ca ea si nu accept sa tipe o toapa la mine. Nu i-am spus nimic. A doua zi, cand m-am reintors cu alte acte, mi-a spus ca trebuie facuta programare, ea nu facea nimic si avea vocea mieroasa cand a mirosit ca nu locuiesc in Romania permanent. Vai, ce femeie incompetenta si prost crescuta. O nesimtita cu tupeu cat casa, batea cu doua degete. Si da, percep comisioane nesimtite. Mai erau 15 lei in contul mamei dupa ce i-am tras pensia si au disparut, subit. Sper ca madama care nu stia cum arata un cont IBAN sa fie data afara, cum merita si sa lucreze la Aprozar sau la coltul strazii. In Occident, ar fi fost somera demult. Sper sa nu o mai vad niciodata. Daca o prind, ii si dau un sut in fundul ala baban. Asta dupa cum s-a purtat si se poarta, in continuare, cu clientii.

Raspunde-i

 

Acorda-i o nota!
4.3
(6 voturi)
Pozitionare pe harta
Coordonate GPS

Latitudine: 45.177797510770546
Longitudine: 28.803030252456665

Coordonate GPS

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!