Cunoasterea si realizarea sinelui, Evenimente in Tulcea

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Evenimente

 

 

Cunoasterea si realizarea sinelui

Sala de auditii - Casa Cartii Sala de auditii - Casa Cartii Tulcea TL 5.0 5 14 Cunoasterea si realizarea sinelui

 

 

Salveaza in Foursquare
Cunoasterea si realizarea sinelui vezi galeria de imagini

Sahaja Yoginii din Romania organizeaza Sambata, 25 august 2012, incepand cu ora 18:00, in Sala de auditii a Librariei Casa Cartii din Tulcea o conferinta publica avand tema: "Cunoasterea si realizarea sinelui"

Din program vor face parte prezentarea vietii si operei Doamnei Shri Mataji Nirmala Devi, descrierea metodei Sahaja Yoga si recitaluri camerale si de muzica indiana.

Accesul publicului este gratuit.

Cursurile gratuite de Sahaja Yoga au loc in fiecare sambata de la ora 11.00 la Casa Cartii.

Sahaja Yoga a fost creata de Shri Mataji Nirmala Devi, una din cele mai proeminente personalitati spirituale din istoria umanitatii. Metoda incepe cu activarea energiei Kundalini si obtinerea Realizarii Sinelui. Se deschide astfel calea catre transformarea interioara a fiintelor umane, prin care se restabilesc atat echilibrul si moralitatea, cat si integrarea fiintei si a personalitatii.

Constiinta umana dobandeste o noua dimensiune - constiinta vibratorie - prin care realitatea si adevarul absolut pot fi percepute la nivelul sistemului nervos central. Puterea atotpatrunzatoare a iubirii divine incepe a fi perceputa ca o briza racoroasa, asa cum se descrie in toate religiile si traditiile spirituale ale omenirii.

Transformarea interioara promisa de Scripturi este experimentata astazi de sute de mii de oameni din peste 90 de tari ale lumii.

Nascuta intr-o straveche familie crestina cu origini regale la 21 martie 1923, Shri Mataji Nirmala Devi a fost constienta inca din copilarie de misiunea Sa pe pamant, aceea de a darui umanitatii posibilitatea obtinerii unui salt in constiinta: Realizarea Sinelui. Acesta este un drept innascut al fiecarei fiinte umane. Shri Mataji a fost un model de sotie si mama si o luptatoare pentru eliberarea Indiei, alaturi de parintii Sai. Domnia Sa a activat in plan cultural si social in India, a fost nominalizata la premiul Nobel pentru Pace, a infiintat ONG-uri pentru femei abuzate si pentru copii orfani, institutii de invatamant si de cultura, precum si spitale Sahaj.

Shri Mataji a daruit omenirii metoda Sahaja Yoga, o descoperire fara precedent, care ofera cautatorilor adevarului sensul cel mai inalt al vietii lor, acela de constientizare a propriei naturi spirituale, prin trezirea Energiei Sacre Kundalini. Avatar al timpurilor moderne, Shri Mataji Nirmala Devi a adus omenirii realitatea transformarii interioare prin intermediul Realizarii Sinelui.

Intre anii 1990-1996, Shri Mataji a sustinut conferinte publice in Romania, remarcand calitatile spirituale ale poporului roman.

Metoda Sahaja Yoga si conferintele sustinute de Shri Mataji sunt disponibile in intreaga lume in mod gratuit.

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
5.0
(14 voturi)
Unde?

Sala de auditii - Casa Cartii

Cunoasterea si realizarea sinelui
Cand?

de Sâmbãtã, 25 August 2012 La 18:00
pana Sâmbãtã, 25 August 2012 La 21:00

Cunoasterea si realizarea sinelui
Pozitionare pe harta
Vedere din strada

Cunoasterea si realizarea sinelui

Vedere din strada
Coordonate GPS

Latitudine: 45.17985511172686
Longitudine: 28.794452151420614

Coordonate GPS
Calendar evenimente
« Ianuarie 2019 »
L M M J V S D
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

 

Anunta un eveniment!
» afla ce trebuie sa faci

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!