Câştigă pas cu pas - Împreună ajungem mai departe, Evenimente in Tulcea

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Evenimente

 

 

Câştigă pas cu pas - Împreună ajungem mai departe

Tulcea Tulcea Tulcea TL 5.0 5 9 Câştigă pas cu pas - Împreună ajungem mai departe

 

 

Salveaza in Foursquare
Câştigă pas cu pas - Împreună ajungem mai departe

Cu ocazia Zilei Mondiale de Combatere a Diabetului, aniversată anual pe 14 noiembrie în parteneriat cu Federaţia Internaţională de Diabet, Grupul Sanofi lansează astăzi campania “Câştigă pas cu pas - Împreună ajungem mai departe”. Campania promovează practicarea de exerciţii fizice regulate ca metodă dovedită de prevenţie a diabetului şi a complicaţiilor acestuia. În acest sens, Sanofi invită oamenii să alerge, să danseze, să înoate. Pe scurt, să facă activitate fizică şi să-şi înregistreze rezultatele pe www.castigapascupas.ro. Toate distanţele înregistrate vor fi adunate într-un total general la nivel mondial, ilustrând modul în care mişcarea poate contribui în mod pozitiv în managementul glicemiei.

Pacienţii cu diabet, selectaţi de medici pe baza riscului ridicat de a dezvolta complicaţii, vor primi pedometre puse la dispoziţie de compania Sanofi. Timp de o săptămână, cei aproximativ 1.000 de pacienţi vor putea să-şi contorizeze cu ajutorul pedometrelor activităţile fizice. Îşi vor calcula paşii şi/sau kilometrii parcurşi, raportând medicilor rezultatele la sfârşitul săptămânii şi înregistrându-le ulterior pe site-ul campaniei www.castigapascupas.ro.

A doua etapă vizează publicul larg, Sanofi invitând toţi românii să facă mişcare şi să intre pe www.castigapascupas.ro pentru a-şi înregistra eforturile fizice. În acest fel pot dovedi că au o atitudine preventivă împotriva apariţiei diabetului şi îşi pot manifesta, în acelaşi timp, solidaritatea faţă de persoanele cu diabet.

În judeţul Tulcea, 6.470 de persoane suferă în prezent de diabet zaharat, dintre care 3.571 sunt din mediul urban. Grupa de vârstă cea mai afectată este cea cuprinsă între 15 şi 64 de ani, totalizând 5.036 de cazuri. Anul trecut, au fost nou diagnosticate cu diabet 770 de persoane.

Ziua Mondială de Combatere a Diabetului (World Diabetes Day - WDD) se sărbătoreşte în fiecare an pe 14 noiembrie. Campania organizată de Ziua Mondială de Combatere a Diabetului este coordonată de Federaţia Internaţională a Diabetului (International Diabetes Federation - IDF) şi asociaţiile sale membre. Milioane de oameni cu diabet sunt angajaţi în campanie prin activităţi de educare şi conştientizare. Ziua Mondială de Combatere a  Diabetului a fost creată în 1991 de IDF şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii ca răspuns la escaladarea ameninţării pe care o reprezintă diabetul zaharat la adresa sănătăţii.

Persoane de contact:
Camelia Niţu – Communication Manager Sanofi România
0723.353.520, camelia.nitu@zentiva.ro

Raluca Matei – Account Assistant Free Communication
0757.038.780, raluca.matei@freecomm.ro

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
5.0
(9 voturi)
Unde?

Tulcea

Câştigă pas cu pas - Împreună ajungem mai departe
Cand?

Luni, 14 Noiembrie 2011 La 00:00

Câştigă pas cu pas - Împreună ajungem mai departe
Calendar evenimente
« Ianuarie 2019 »
L M M J V S D
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

 

Anunta un eveniment!
» afla ce trebuie sa faci

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!