Concurs: Scapă de monotonia pereților!

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Concurs

 

Scapă de monotonia pereților!

 

Acest concurs s-a incheiat!
Scapă de monotonia pereților! Continuăm seria de concursuri organizată de orasul-tulcea.ro și partenerii săi cu o competiție nouă!

De data aceasta, am pregătit un concurs pentru cei pasionați de fotografie, indiferent de nivelul de pregătire tehnică sau artistică.

Stickere Decorative Beestick

BeeStick isi propune sa va ajute sa reinnoiti cu regularitate decorarea interiorului casei dumneavoastra asa cum va doriti. Extrem de usor de aplicat si cu modele foarte diversificate atat in ceea ce priveste dimensiunile cat si culorile, stickerele sunt elementele de decoratiune interioara de ultima moda.

 

Câștigător

Concursul ”Scapă de monotonia pereților!” s-a încheiat și avem și un câștigător - Răcoreanu Ionuț Adrian. Imaginea lui a câștigat concursul cu nota 3.5, nota fiind rezultatul a 87 de voturi. Imaginea câștigătoare poate fi văzută aici

Toate imaginile ce au participat la concurs pot fi văzute aici

Ce trebuie să faci?

Nimic complicat! Tot ce trebuie sa faci este:

  • Realizezi și adaugi 1 imagine cu / din orașul Tulcea (aceasta va fi publicată în albumul special creat pentru acest concurs. Pentru a adăuga o imagine trebui să ai creat un cont de user – înregistrarea este gratuită și durează 20 de secunde)
  • Tema imaginii este: ”Așa văd eu orașul Tulcea
  • nu are importanță cu ce echipament este realizată imaginea - poate fi făcută cu telefonul, cu un aparat foto compact sau un DSLR etc., singura condiție este fie realizată de tine și să poți dovedi acest lucru
  • in descrierea imaginii menționați ”Concurs sticker decorativ”

Cum câștigi?

După ce imaginea a fost aprobată (citește condițiile de publicare a imaginilor) anunță-ți prietenii, rudele, cunoștințele și roagă-i să-ți voteze imaginea. La finalul concursului, imaginea cu nota cea mai mare câștigă!

Ce câștigi?

Câștigi un voucher în valoare de 250 de lei oferit de sponsorul concursului, BeeStick! Vocuher-ul îl vei putea folosi în magazinul online al sponsorului pentru a-ți comanda sitckere cu care să scapi de monotonia pereților. Poți vedea câteva exemple de stickere mai jos:

 

Fii sigur că ai citit și regulamentul oficial al concursului.

Succes!

Concursul este activ de Luni, 3 Septembrie 2012 @ 00:00 pana Duminicã, 16 Septembrie 2012 @ 23:59

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

 

Vrei sa sponsorizezi un concurs?
» afla ce trebuie sa faci

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!