Din seria articolelor de genul ”Salvați orașul Tulcea de la paragină!” – ultima dată amintind de Grădina de vară ”Dacia” – astăzi abordăm un nou spațiu abandonat în centrul orașului nostru: Arena Mircea, un fost teren de sport multi-funcțional în aer liber, astăzi un potențial spațiu pentru noi locuri de parcare, situat în vecinătatea Colegiului Dobrogean Spiru Haret

Acest articol apare în urma apelului lui Teo Georgescu, unul din reprezentații unui grup de ”foști spiriști care încearcă să atragă atenția oamenilor, la început, și mai apoi a celor care ar trebui să se ocupe de reamenajarea arenei Mircea” care ne spune:

Arena Mircea, cunoscuta si sub numele de “arena de la Spiru“, este locul unde sute poate chiar mii de tineri si-au gasit pasiunea pentru sport. Este locul unde s-au legat prietenii pe viata.

Am creat aceasta pagina nu numai pentru a reconditiona un loc unde am trait cele mai frumoase clipe ale copilariei noastre. Am creat aceasta pagina pentru a aduce copii inapoi “la joaca”, pentru a lasa iPhone-urile, iPad-urile si PS3-urile si pentru a evidentia importanta interactionarii directe.

Noi toti am trecut prin Arena Mircea, ne-am jucat, ne-am imprietenit si am creat legaturi care sunt acum mai puternice ca niciodata.

Arena Spiru merita sprijinul nostru pentru a-i convinge pe copiii si tinerii de azi ca adevaratele prietenii se fac jucand impreuna, luptand impreuna, in echipa, iar asta nu in fata unui calculator.

Noi toti datoram asta Arenei Spiru si generatiilor ce urmeaza !

Așadar, poate de data aceasta instituțiile responsabile pentru acest spațiu(oricare ar fi ele) vor face ceva în direcția  cea bună…

(foto: Salvați Arena Mircea)

Mai multe detalii despre această inițiativă găsiți pe pagina de Facebook creată special pentru acest scop: Salvați Arena Mircea

Ești / cunoști un spirist / fost spirist? Dă-i mai departe articolul!

 

Articol scris de Orasul Tulcea gravatar

 

Site: http://www.orasul-tulcea.ro/
Vino sa descoperi orasul Tulcea! Fii la curent cu ce se intampla, zi de zi, in orasul nostru: stiri, evenimente, imagini din Tulcea si multe altele Citeste toate articolele scrise de Orasul Tulcea (144)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!