Nou! Acvarii la comanda in Tulcea, Diverse in orasul Tulcea

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Diverse

 

 

nou! acvarii la comanda in tulcea

5.0 3

 Proiectam si construim acvarii de orice dimensiuni, atat de apa dulce cat si de apa sarata. Dotam acvariile cu echipamente profesionale de ultima generatie, AcvaPlus oferind peste 20.000 de articole ale celor mai mari companii din domeniul acvaristicii. De asemenea oferim o gama variata de produse privind fauna si flora subacvatica. Asiguram instruirea clientului, consultanta si service total pe termen lung privind intretinerea acvariului.

Proiectam si construim acvarii incastrate in pereti sau mobilier. Acavarii pentru spatii inchise sau in aer liber. Pereti de apa, perdele de aer, acvarii speciale pentru broaste testoase sau acvarii destinate jocurilor de apa si lumini.

Proiectam si construim pereti de acvarii pentru petshopuri, echipate complet, destinate prezentarii si vanzarii plantelor si pestilor exotici.

Proiectam si construim acvarii comerciale mari, pe structuri metalice, complet echipate si utilate, in care magazinele din alimentatia publica isi pot pastra pestele viu in vederea vanzarii. Folosind aceste acvarii va veti consolida increderea clientilor dumneavoastra, oferindu-le in orice moment peste proaspat.


Acvariile noastre sunt pretabile oricarui tip de spatiu. Proiectam acvarii pentru hoteluri, restaurante, baruri si cafenele, cluburi, cabinete medicale si de avocatura, farmacii, birouri, sali de conferinta, showroomuri, spatii comerciale, expozitii, livinguri, etc.

Ne adresam petshopurilor atat prin distributia de acvarii cat si prin proiectarea peretilor de acvarii ideali pentru stocarea si desfacerea plantelor si pestilor exotici.

Venim in sprijinul magazinelor alimentare, supermarketurilor, pescariilor si magazinelor cu peste, oferindu-le acvarii pentru pastrarea pestelui viu.
Pentru comenzi Tulcea : acvaplus@gmail.com
Persoana de contact: Dan Dimitriu 0766782294

 

500 RON Pret: 500 Lei

 

adaugat Marti, 19 Ianuarie 2010 @ 15:18 - valabil pana Joi, 18 Februarie 2010 @ 15:18

Acest anunt nu mai este de actualitate.

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

Pana acum nu si-a spus nimeni parerea. Fii tu primul cel care o face!

Acorda-i o nota!
5.0
(3 voturi)

Imobiliare (102 anunturi)

 

Auto (81 anunturi)

 

Afaceri şi servicii (228 anunturi)

 

Electronice (136 anunturi)

 

Diverse (175 anunturi)

 

Locuri de munca (41 anunturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!