Marius Iordan-Melodii de joc pentru orice petrecere, Audio Foto Video in orasul Tulcea

Orasul Tulcea pe Facebook Orasul Tulcea pe Twitter Orasul Tulcea pe YouTube Orasul Tulcea pe Google+ Google+

 

 

Audio Foto Video

 

 

Marius iordan-melodii de joc pentru orice petrecere

3.0 4

 

Marius Iordan-Melodii de joc pentru orice petrecere este un album de muzică ce conţine melodii de/pentru dans populare,originare/tradiţionale din comuna Turcoaia/judeţul Tulcea,dar care se adresează oricărui meloman sau pasionat de acest gen muzical de oriunde ar proveni de loc,avându-l ca protagonist pe tânărul instrumentist la Nai Marius Iordan,acompaniat de formula de bază acompaniament: bas,percuţie,ţambal(cobză),braci(în mod deosebit) dar ca şi instrumente sintetice dintr-un sintetizator performant şi nu reale,armonia şi aranjamentele muzicale fiind realizate tot de Marius Iordan-absolvent al universităţii de muzică din Bucureşti la clasa Maestrului Gheorghe Zamfir! Ideal ca şi fond muzical pentru nunţi,botezuri,majorate,cumetrii sau chiar doar pentru un chef în familie sau cu prietenii! Calitatea sunetului este excepţională deoarece matriţa sonoră a fost multiplicată în Germania şi compensează calitatea mai puţin reuşită a coperţii realizate în România!Produsul este nou original/sigilat şi se poate achiziţiona de la oricare magazin de specialitate muzică din oraşul Tulcea! puteţi vizualiza trailerul albumului(deşi la o calitate mult sub original) la adresa http://www.youtube.com/watch?v=OzC7BWXYSlg! merită să încercaţi produsul,iar dacă sunteţi un pasionat al genului,cu siguranţă nu veţi rămâne dezamăgit!

 

20 RON Pret: 20 Lei

 

adaugat Vineri, 19 Noiembrie 2010 @ 22:23 - valabil pana Duminicã, 19 Decembrie 2010 @ 22:23

Acest anunt nu mai este de actualitate.

Tu ce parere ai?

(nu va fi publicata)

am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile

george
george

Vineri, 19 Noiembrie 2010 @ 22:34

e super tare muzica/albumul! l-am cumparat si il ascult incontinuu,pur si simplu nu ma mai satur! e o adevarata sursa de binedispunere si veselie! cu adevarat bravo domnul Marius!

Raspunde-i

 

anonim
anonim

Sâmbãtã, 20 Noiembrie 2010 @ 17:59

am cumparat si eu albumul! sincer,nu prea imi place coperta ca si claritate,se putea si mai bine,(insa ca si concept e ok)...dar Sunetul,Suna Fratzilor,Nu Gluma! ! macar si pentru sunet doar si tot isi merita banii albumul! eu il recomand cu caldura,si sunt f.exigent de felul meu,credeti-ma! pe muzica lui curg pasii si lichidul intr-una! iti schimba starea pur si simplu,din orice ai fi in Mare Distractie! felicitarile mele deasemeni!

Raspunde-i

 

ionutz
ionutz

Marti, 30 Noiembrie 2010 @ 19:33

da,de acord cu oamenii de mai sus! e f.bun albumul! ,Tulcea si muzica de petrecere in general avea nevoie de asa ceva! intr-adevar,coperta nu e cine stie ce ca si claritate,dar nu e rea deloc,ca si concept chiar e f.ok,mie imi place,e speciala!oricum,era sa-mi iau tzeapa,am crezut ca e un DVD initial,dar defapt e un CD...si sunetul,intr-adevar suna frate!cred si eu ca e facut in Germania!

Raspunde-i

 

Acorda-i o nota!
3.0
(4 voturi)

Imobiliare (102 anunturi)

 

Auto (81 anunturi)

 

Afaceri şi servicii (228 anunturi)

 

Electronice (136 anunturi)

 

Diverse (175 anunturi)

 

Locuri de munca (41 anunturi)

 

 

 

 

Descopera orasul Tulcea si pe Facebook!