In data de 17 octombrie 2009 ora 12, Trivias.ro va organiza la Coral Plaza Mall competitia de cultura generala “Trivias Challenge – Liceul Anului 2009”, impreuna cu Primaria Municipiului Tulcea si celelalte firme care vor sustine acest eveniment

Publicul tinta
Competitia este adresata tuturor liceenilor din Municipiul Tulcea, inscrisi in anul de invatamant 2009-2010

Impactul
“Trivias Challenge – Liceul Anului 2009” reprezinta o noutate la nivel judetean. Competitia este cu caracter cultural-educational si doreste sa scoata in evidenta cultura generala a liceenilor tulceni, avand si un aport considerabil la imbogatirea cunostintelor din toate domeniile de activitate. Evenimentul este promovat si la nivel national, prin intermediul site-ului www.trivias.ro, oferindu-se o perspectiva in plus de reliefare a valorilor tulcene si a judetului in sine.

Experienta
Site-ul www.trivias.ro (organizatorul tehnic al evenimentului) este prezent pe piata nationala incepand cu data de 06.09.2008, avand pana in prezent un numar de aproximativ 5000 membri si peste 50000 vizitatori unici. Site-ul detine o colectie unica de 20000 intrebari si raspunsuri, fiind primul site de pe piata romaneasca dedicat jocului de trivia interactiv (“trivia” fiind un termen international ce defineste o categorie de jocuri on-line, bazate pe intrebari si raspunsuri)

Invitat special la eveniment:  trupa Vive La Noiz (alternativ, indie, punk, funk-rock) – 17 octombrie 2009 ora 19, Coral Plaza Mall etaj 2

 

Articol scris de Liviu Hariton gravatar

 

Site: http://www.liviuhariton.com
Mi’s Liviu din ’79 (1979) încoace şi numărătoare continuă… De prin 2001 a început să mă intereseze cum se mişcă lucrurile pe net (ad-literam). Sunt tulcean si ma mandresc cu orasul meu :) Citeste toate articolele scrise de Liviu Hariton (116)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!