Asociatia Centrul European pentru Diversitate vrea sa readuca in atentia tinerilor si a tuturor tulcenilor vechiul oras prin intermediul proiectului “Redescopera-ti Orasul !”.

…sa spunem lumii ce pitoresc, cosmopolit si plin de farmec a fost orasul nostru.. si sa cautam ramasite din trecut pe stradutele pietruite.. sa ne purtam respectuos cu ele, sa le notam povestile, sa facem un album cu ce a mai ramas din orasul vechi, sa transmitem mai departe…

Tinerii liceeni sunt indemnati sa ajute aceasta initiativa prin implicarea lor in proiectul Eudivers, ca atare vor fi efectiate vizite la cursuri pentru a fi expuse motivele si intentiile. Eudivers doreste sa realizeze un lucru frumos si serios, iar acest lucru implica timp. Ca atare, proiectul este prevazut a se desfasura pe parcursul unui an.

Proiectul este sustinut financiar de Comisia Europeana, prin programul “Tineret in actiune”, gestionat de ANPCDEFP sau Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.

In luna octombrie este prevazuta lansarea oficiala a proiectului.

Mai multe detalii aici.

 

Articol scris de Liviu Hariton gravatar

 

Site: http://www.liviuhariton.com
Mi’s Liviu din ’79 (1979) încoace şi numărătoare continuă… De prin 2001 a început să mă intereseze cum se mişcă lucrurile pe net (ad-literam). Sunt tulcean si ma mandresc cu orasul meu :) Citeste toate articolele scrise de Liviu Hariton (116)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!