no images were found

Festivalul Luminii, ediția 2011, reprezintă un spațiu de manifestare artistică a tinerelor talente, o atmosferă creată timp de 2 ore, o idee, zeci de mii de lumânări.

Viața de zi cu zi a devenit o adevarată cursă contra-cronometru pentru cei mai mulți dintre noi. Mereu în lipsă de timp, împarțiti între multe responsabilități, slujbă și familie, uităm cu desăvârșire de sufletul nostru, uităm să ne bucurăm de lucrurile mărunte.

Scopul declarat al acestui festival este redescoperirea valorilor spirituale neglijate de societatea contemporana.

Anul acesta se încearcă și la Tulcea organizarea acestui festival, prin implicarea cercetașilor tulceni, reprezentați de Roxana Buturugă, alături de echipa festivalul-luminii.ro, reprezentată de Cătălin Cătană.

Ca orice eveniment în care există implicare voluntară a unor persoane ce își doresc să realizeze ceva extraordinar din mai nimic, și de data aceasta este nevoie de ajutorul celor care au posibilitatea să îl ofere. Ca atare, organizatorii sunt în căutare de sponsori prin intermediul cărora organizarea evenimentului ar fi mai ușor de realizat.

Sponsorizarea trebui sa acopere plata coletului pe care il voi primi de la ONCR, ce va contine 3000 de lumanari si 100 de afise (pretul va fi negociat de Catalin, sa fie cat mai avantajos) (hartia si scotch-ul trebuie sa le luam noi). Mana de lucru tot eu o asigur.

a declarat Roxana Buturugă.

Tot de la Roxana, aflu și că la acest eveniment sunt invitați toți tinerii artiști tulceni care vor să-și facă și anume cunoscut talentul.

Mai vreau sa lansezi si o invitatie pentru artistii tineri tulceni care vor sa-si arate talentul. Pot veni sa-si prezinte lucrarile, fie ele fotografii, desene sau piese muzicale.

Cei doritori să ajute, cu orice, sunt invitați să ia legătura cu reprezentanții evenimentului:

  • pe plan local, Roxana Buturugă, șef unitate exploratori – ”Lotus”, Centrul Local Tulcea de Cercetaşi
  • pe plan național, Cătălin Cătană, coordonator proiect național sincron – Organizaţia Naţională „Cercetaşii României”

PS: am scos comentariile acestui articol pentru că discuțiile o luaseră pe arătură și nu aveau legătură cu ce se povestește mai sus. Mulțam de înțelegere

 

Articol scris de Liviu Hariton gravatar

 

Site: http://www.liviuhariton.com
Mi’s Liviu din ’79 (1979) încoace şi numărătoare continuă… De prin 2001 a început să mă intereseze cum se mişcă lucrurile pe net (ad-literam). Sunt tulcean si ma mandresc cu orasul meu :) Citeste toate articolele scrise de Liviu Hariton (116)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!