no images were found

Află care este diferența dintre o poză și o fotografie învățând să-ți mânuiești aparatul mai bine și folosind-ul la capacitatea lui maximă.

Înscrie-te gratuit la cursul gratuit de fotografie ”TulceaFotoClass”!

TulceaFotoClass este un proiect  organizat de George Manolache, împreună cu Radu Borzea. Acest proiect are ca scop predarea de cursuri foto atât practice cât și teoretice, oricărei persoane pasionate de fotografie.

Oricine pasionat de fotografie se poate înscrie, trimitand un e-mail pe adresa : cursuri{at}fotografescu{dot}ro în care trebuie specificat numele, un număr de telefon și eventual modelul de aparat foto din dotare. Data limita a înscrierilor este de 8 August 2010. Fiecare participant va veni cu aparatul foto pe care-l deține (sau dacă nu are, îl poate împrumuta de la un prieten). Sunt excluse telefoanele cu cameră foto, indiferent de performanța acestuia.

Mai multe detalii găsești pe pagina cursului. La finalul cursului se dau și premii! Află de ce :)

Lumină bună!

Update: cursul s-a terminat, aici afli mai multe

 

Articol scris de Liviu Hariton gravatar

 

Site: http://www.liviuhariton.com
Mi’s Liviu din ’79 (1979) încoace şi numărătoare continuă… De prin 2001 a început să mă intereseze cum se mişcă lucrurile pe net (ad-literam). Sunt tulcean si ma mandresc cu orasul meu :) Citeste toate articolele scrise de Liviu Hariton (116)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!