Duminică seara, am zis să ne scoatem, eu și soția, la o gură de suc și ceva de-ale gurii la un local din oraș… nu știam încă care (da, știu, e cacofonie), urma să alegem unul. Am zis să încercăm la recentul deschis ”Gospodina”, lângă Central, pe strada Babadag (vis-a-vis de Catedrală). Toate bune și frumoase, înghesuim mașina în parcarea din față și intrăm.

Prima impresie: am intrat în sufrageria cuiva :) Micuț localul, 5-6 mese de 4 persoane fiecare, ai senzația ca nu ai loc. Se poate fuma – nici nu vreau să îmi imaginez cum e acolo când e plin de fumători… :(

Ne așezăm la o masă și așteptăm. Vine o angajată și ne spunem să mergem să vedem ce au în ofertă. A ? Nu avem un meniu de răsfoit ? Nu.

În paralel cu discuția pe care o purtam cu chelnerița (sau cum i-o spune), la o masă în spatele nostru, o pereche schimba pampersul bebelușului lor, pe masă ! Direct pe masă ! Pe masa unde tu vei veni mâine și vei servi mămăliguță cu ”nu-știu-ce”. Angajații nu aveau nici o problemă cu toată manevra asta. E ceva normal și m-am tâmpit eu ? Dacă tot te arde se schimbi bebelul, nu poți să faci toată manevra pe un scaun, lângă masă ? Tre’ neapărat să întinzi căcuța pe toată masa ?! N-am făcut poză pentru că bebelușul nu are nici o vină că părinții sunt săriți…

In fine, ne ridicăm să ieșim dar dăm o tură pe la oferta gastronomică: preparate gata, îți alegi ce vrei, spui și ți se aduce la masă. Un fel de ”împinge-tava” dar doar pe jumătate.

Văzut, ieșit, plecat. Nu mai revin.

 

Articol scris de Liviu Hariton gravatar

 

Site: http://www.liviuhariton.com
Mi’s Liviu din ’79 (1979) încoace şi numărătoare continuă… De prin 2001 a început să mă intereseze cum se mişcă lucrurile pe net (ad-literam). Sunt tulcean si ma mandresc cu orasul meu :) Citeste toate articolele scrise de Liviu Hariton (116)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!