no images were found

Comunitatea Rușilor Lipoveni din România și Universitatea din București (Catedra de filologie rusă și Departamentul Servicii pentru Studenți) anunță lansarea Săptămânii premierelor cinematografice rusești pe marele ecran din Tulcea (16-22 august 2011) în seara zilei de 16 august 2011.

Evenimentul se înscrie în Caravana premierelor cinematografice pe marele ecran din România, cea de a treia etapă a celei mai prestigioase manifestări cineculturale din spațiul românesc și se va desfășura simultan în șapte localități din județul Tulcea: Tulcea, Sulina, Babadag, Carcaliu, Sarichioi, Mahmudia, Periprava. Timp de o săptămână, marele public va avea acces gratuit la filme de calitate în regia mai multor generații de regizori ruși traduse de studenții Universității din București.

Mai multe detalii despre program și filmele difuzate găsești aici

 

Articol scris de Liviu Hariton gravatar

 

Site: http://www.liviuhariton.com
Mi’s Liviu din ’79 (1979) încoace şi numărătoare continuă… De prin 2001 a început să mă intereseze cum se mişcă lucrurile pe net (ad-literam). Sunt tulcean si ma mandresc cu orasul meu :) Citeste toate articolele scrise de Liviu Hariton (116)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!