no images were found

„Urban art competition” este un proiect iniţiat de Consiliul Judeţean al Elevilor Tulcea, având ca scop educarea tinerilor în problematica artei stradale şi a vandalismului, subiect des vehiculat şi de actualitate în rândul noii generaţii.

Proiectul își propune să îi formeze pe tineri într-o manieră civică, prin dezbateri pe tema graffiti-ului, ca formă de manifestare artistică şi să îi îndrume spre condamnarea mesajelor instigatoare care încarcă zidurile oraşului. Antemergător concursului, se vor organiza ateliere de lucru, sub supravegherea unor grafferi experimentaţi, unde tinerii participanţi vor cunoaşte diverse tehnici pentru realizarea lucrărilor de acest tip, alături de sfaturi menite să cultive în permanenţă bunul gust şi să promoveze esteticul.

Concursul propriu-zis va consta în realizarea unui lucrări cât mai originale pe un material tip placaj, evitându-se încălcarea oricărei proprietăţi private sau publice şi deteriorarea ei  prin imprimeurile de orice tip ale participanţilor.

Lucrările vor fi apreciate de către un juriu format din organizatori şi coordonatorii implicaţi în realizarea proiectului.

Desfăşurare: 7-9 aprilie 2010

Participanţi: tineri cu vârsta cuprinsă între 15-25 de ani din oraşul Tulcea

Înscrierea participanţilor se face până la data de 31 martie 2010, prin e-mail la cje.graffiti@ymail.com. Se vor menţiona datele de contact, alături de un scurt mesaj privind dorinţa de a participa la proiect, experienţa anterioară, interesul pentru arta contemporană, pasiunea pentru graffiti, etc.

Selecţia participanţilor: organizatorii vor selecţiona un număr maxim de 20 de participanţi, în funcţie de e-mail-urile trimise de către aceştia.

via

 

Articol scris de Liviu Hariton gravatar

 

Site: http://www.liviuhariton.com
Mi’s Liviu din ’79 (1979) încoace şi numărătoare continuă… De prin 2001 a început să mă intereseze cum se mişcă lucrurile pe net (ad-literam). Sunt tulcean si ma mandresc cu orasul meu :) Citeste toate articolele scrise de Liviu Hariton (116)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!