no images were found

Îmi doresc să adun toți tulcenii sub un singur acoperiș al discuțiilor ce privesc orașul Tulcea iar pentru acest lucru am nevoie și de ajutorul tău, indiferent de natura sa. Fie că dai mai departe zvon în țară, fie că participi activ la discuții, orice ajutor este binevenit și îți mulțumesc anticipat pentru el!

Am avut puțin timp liber pentru a mă ocupa de zona Forum a site-ului iubesctulcea.ro . Astfel, am trecut cu forumul pe o nouă platformă, platformă care pune la dispoziția utilizatorului un set extins de facilități și opțiuni, precum și un mai bun management al discuțiilor.

Organizarea categoriilor și forumurilor de discuții rămâne deschisă, sunt deschis, și eu, la sugestii de organizare și stucturarea a zonelor de discuții.

Conturile existente până în acest moment în iubesctulcea.ro sunt valabile și în forum. Crearea / modificarea datelor din contul personal se realizează ca și până acum, în secțiunea Contul meu.

[Edit]

Era să uit să îți urez: Hristos a Înviat!

 

Articol scris de Liviu Hariton gravatar

 

Site: http://www.liviuhariton.com
Mi’s Liviu din ’79 (1979) încoace şi numărătoare continuă… De prin 2001 a început să mă intereseze cum se mişcă lucrurile pe net (ad-literam). Sunt tulcean si ma mandresc cu orasul meu :) Citeste toate articolele scrise de Liviu Hariton (116)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!