Teatrul ”Jean Bart” din Tulcea vă propune, pentru 15 februarie, începând cu ora 19:00, să vă faceți timp pentru a viziona piesa ”Cinci femei de tranziție” de Rodica Popescu Bitănescu, sub tutela Teatrului Național ”I. L. Caragiale” București.

Dialoguri simple și adevărate, conflicte omenești, întrebări existențiale și destăinuri tulburătoare, ca între prietene, la o șuetă. Un evantai multicolor de stări și sentimente, într-un party al revelațiilor.

Taine, frustrări, suferințe ni se dezvăluie treptat, în timpul unei petreceri prilejuită de ziua de naștere a gazdei, la care un păhărel de palincă “dezleagă” limbile și îndeamnă la mărturisiri, unele triste, altele purtând o încărcătură de umor amar.

Atât gazda cât și invitatele sale atacă, în replici acide, cam tot ce stârnește comentarii critice în ultima vreme: succesul în afaceri al șmecherilor, cameleonismul politicienilor, insuportabila vulgaritate promovată în mass-media, decaderea învățământului, standardizarea ținutei și a limbajului după model american.

Distribuție:

  • Aimée Iacobescu
  • Magdalena Cernat
  • Rodica Popescu Bitănescu
  • Vivian Alivizache
  • Tania Popa

Regia: Rodica Popescu Bitănescu

Informații suplimentare poți obține la numărul de telefon 0757.998.255

Prețul unui bilet este de 50 de lei.

Informații obținute din bucuresti.24fun.ro, bucharest-guide.ro, ctlife.ro (foto), sansavranceana.ro (foto)

 

Articol scris de Liviu Hariton gravatar

 

Site: http://www.liviuhariton.com
Mi’s Liviu din ’79 (1979) încoace şi numărătoare continuă… De prin 2001 a început să mă intereseze cum se mişcă lucrurile pe net (ad-literam). Sunt tulcean si ma mandresc cu orasul meu :) Citeste toate articolele scrise de Liviu Hariton (116)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!