Ei bine, iată că s-a tras dungă albă nou nouță între sensurile de mers pe drumul ce te poartă (sau te aduce) din (în) Tulcea pe direcția spre (din) Constanța. Tot pe același drum mergi ca să ajungi la super-duper-marketul Plus. Toate bune și frumoase, dar cum ajungi în parcarea respectivului (venind din oraș) fără să riști să îți pierzi carnetul ? Nu de alta dar dunga aia albă nou nouță este continuă… și continuă este până te depărtezi binișor de oraș… Chiar sunt curios cât de des Poliția Rutieră își va face un obicei în a sălta permise pe acolo… :)

Și tot azi un grup restrâns de Dorei șmotruiau cu sârg la fosta trecere de pietoni de pe Isaccei (cea mutată cu 2 metri mai la hăis, sau cea – your choice) încercând să o șteargă, ad-literam, de pe fața pământului… îi dădeau cu freza în ea mai ceva ca la lemne… Chinu’ dracu din simplul motiv că s-a ajuns ca trecerea să se termine fix în parcarea creată la unul din capetele ei… well.. funky stuff…

 

Articol scris de Liviu Hariton gravatar

 

Site: http://www.liviuhariton.com
Mi’s Liviu din ’79 (1979) încoace şi numărătoare continuă… De prin 2001 a început să mă intereseze cum se mişcă lucrurile pe net (ad-literam). Sunt tulcean si ma mandresc cu orasul meu :) Citeste toate articolele scrise de Liviu Hariton (116)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!