Salut,

iubesctulcea.ro își propune să devină ghidul online complet al orașului Tulcea și să promoveze cât mai în detaliu și complet tot ceea ce înseamnă orașul Tulcea.

Prin structura sa, ghidul online mai sus amintit își propune să ofere, gratuit, informații cât mai complete despre locurile unde îți poți face cumpărăturile, despre locurile unde îți poți petrece timpul liber, despre locurile unde poți avea grijă de sănătatea ta, despre locurile unde se pun bazele educației, despre turismul din Tulcea precum și orice alte informații utile.

După cum probabil îți imaginezi, vorbim despre un volum foarte mare de informații, volum pe care nu avem posibilitatea să îl acoperim singuri. Și aici intervii tu.

Am fi foarte încântați, atât noi cât și cei interesați de orașul Tulcea, dacă, din puținul timp liber pe care îl ai la dispoziție, ai acorda câteva minute punerii la punct a unor materiale ce s-ar încadra in categoriile amintite mai sus. Ne intereseaza absolut orice fel de informație, indiferent dacă face referire la un mic chioșc de cartier sau un mare supermarket, indiferent dacă face referire la o mare companie sau o persoană fizică autorizată. Absolut orice punct cu acces public se încadrează în ceea ce căutăm noi.

Am o informație. Ce fac cu ea?

Dacă ai la dispoziție o informație de genul celor amintite mai sus, te rugăm să o împachetezi frumos și să o expediezi la adresa de email contact{arond}iubesctulcea{punct}ro Noi o vom aranja rapid în pagină și o vom publica in site, în categoria aferentă. Bineînțeles, dacă menționezi specific, îți vom publica numele (inclusiv link, dacă este cazul) ca fiind autorul informației publicate.

Ce trebuie să conțină informația ?

Ei bine, o informație ”bună de publicat” trebuie să conțină următoarele:

  • numele punctului de interes (nume firmă, nume locație etc)
  • descrierea punctului de interes (nu există limită de caractere, scrie cât consideri că este necesar. Poți menționa program de funcționare, tipul activității desfășurate și orice altceva merită menționat.)
  • minim o imagine a punctului de interes (maxim 4) pe care o / le vei atașa mailului pe care ni-l vei trimite
  • categoria în care crezi că s-ar încadra informația
  • repere geografice (elemente care permit localizarea fizică în oraș – strada, număr, repere învecinate etc.)
  • orice alte mențiuni simți că trebuiesc făcute

În speranța că am atins o coardă sensibilă și că totuși orașul Tulcea merită să fie promovat așa cum trebuie, așteptăm feedback-ul tău la adresa de email contact{arond}iubesctulcea{punct}ro

Dacă nu ai timp / chef de așa ceva, atunci poate transmiți mai departe acest articol, cuiva care crezi că ne-ar putea ajuta. Mulțumim anticipat!

Îți mulțumim și îți dorim o zi excelentă în continuare!

 

Articol scris de Liviu Hariton gravatar

 

Site: http://www.liviuhariton.com
Mi’s Liviu din ’79 (1979) încoace şi numărătoare continuă… De prin 2001 a început să mă intereseze cum se mişcă lucrurile pe net (ad-literam). Sunt tulcean si ma mandresc cu orasul meu :) Citeste toate articolele scrise de Liviu Hariton (116)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!