no images were found

În toată luna martie s-a desfășurat o campanie de ajutorare, “Dăruiești o jucărie, faci o bucurie!“, organizată de către Centrul Comercial “Coral Plaza Mall”, în colaborare cu Primăria Municipiului Tulcea, Consiliul Județean Tulcea și alți câțiva sponsori binevoitori.

Astfel, în perioada 1 – 31 martie, la parterul Coral Plaza Mall, chiar la intrare, a fost prezentă o urnă în care ați putut lăsa jucariile cu care nimeni nu se mai joacă (din diverse motive… vârsta, interesul etc.). Iată că mai sus amintita campanie s-a finalizat, cu cateva zile mai devreme, ce-i drept (dar motivat, datorită programului pe care instituțiile bugetare îl au în apropierea sărbătorilor de Paște).

Cu ajutorul tuturor, s-au adunat aproximativ 200 de jucării ce azi au plecat către casele de copii din municipiul Tulcea precum și din județul Tulcea.

Pentru acest lucru, Vă mulțumim!

 

Articol scris de Liviu Hariton gravatar

 

Site: http://www.liviuhariton.com
Mi’s Liviu din ’79 (1979) încoace şi numărătoare continuă… De prin 2001 a început să mă intereseze cum se mişcă lucrurile pe net (ad-literam). Sunt tulcean si ma mandresc cu orasul meu :) Citeste toate articolele scrise de Liviu Hariton (116)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!