… sau nu? :)

Cred că ați observat, cei care mai ajungeți prin centru, că magazinul Union Visa s-a cam închis (sau este în curs de închidere). Nu cunosc motivele reale – pot doar să presupun că ori nu mai făcea față d.p.d.v. economic (a se nota deschiderea recentă a Fraher în centrul comercial Winmarkt) ori a fost preluat de cătrei cei care vin în locul lor – însă ce știu sigur este că nu vom mai putea spune ”ne întâlnim la Visa” :)

De când mă știu în orașul Tulcea, locația asta (Visa) a fost mereu un reper atunci când trebuia să mă întâlnesc cu cineva în zonă. În urmă cu mulți ani, tot aici funcționa și o terasă unde ne adunam cu prietenii și / sau colegii la o bere la halbă :) Vremuri…

De acum nu o să mai puteam spune ”ne vedem în față la Visa”… poate doar ”ne vedem la Profi” dar parcă nu prea mai sună la fel…

Din ce deduc de pe afișul postat pe geamurile magazinului, în locația respectivă se va deschide un magazin ce aparține unui lanț național de supermarket-uri: Profi… Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile.

O să-mi fie dor de ”ne vedem la Visa”… :)

 

Articol scris de Orasul Tulcea gravatar

 

Site: http://www.orasul-tulcea.ro/
Vino sa descoperi orasul Tulcea! Fii la curent cu ce se intampla, zi de zi, in orasul nostru: stiri, evenimente, imagini din Tulcea si multe altele Citeste toate articolele scrise de Orasul Tulcea (144)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!