Azi am primit o felicitare in cutia postala. In principiu autoritatile imi doreau de bine.. Asta am dedus vazand sigla CJ pe spatele felicitarii. Si presedintele CJ imi dorea numai lucruri bune. In principiu toata lumea imi dorea numai de bine, mie, cetateanul urbei, al judetului sau al tarii. Ceea ce ma deprima. Toti imi doresc binele si nu mi se intampla.

   Pe pagina de Facebook a orasului Tulcea un cetatean a intrebat de unde vin banii pentru productia si transportul respectivelor felicitari. Este una dintre intrebarile care, consider eu, nu isi au rostul. Si am sa va explic de ce.

   Chiar nu este importanta sursa banilor. Important pentru mine este altceva. Acest gest se vrea a fi un gest de apreciere. Foarte frumos dar nu il simt asa. Simt ca, dupa 22 de ani de democratie si capitalism, daca cineva mi-ar fi apreciat calitatea de cetatean sau contribuabil as fi fost tratat altfel. As fi avut alte conditii. Adica as fi avut macar un spital decent in oras,  un transport in comun fluent, nu as fi avut atatia caini comunitari. Si poate as fi avut si strazi fara gropi.

   Nu cred ca vom avea toate acestea prea curand. De aceea pentru mine gestul, care de altfel este foarte frumos, nu cantareste mult. Si nu conteaza din ce partid sau formatiune politica face parte cel ce il face.

   Va doresc sarbatori fericite.

   P. S. : Este o ruganminte din partea celor ce scriu pe acest site ca , daca aveti o parere sa o si exprimati. Daca doriti sa schimbati ceva e nevoie in primul rand de atitudine.

 

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!