Puțini cred că sunt tulcenii care nu au fost încă la teatru iar cei care nu au fost încă, o pot face în luna Martie. Programul Teatrului ”Jean Bart” pe luna Martie este destul de încărcat cu destule piese interesante.

Dar, de asemenea, tot puțini, sau foarte puțini, sunt tulcenii care au ajuns să îi cunoască pe tinerii actori care joacă pe scena teatrului sau măcar să afle câteva informații despre ei.

Tuturor cred că ne-au plăcut personaje ca ”Arlecchino” din piesa ”Arlecchino. Slugă la doi stăpâni” regizată de Ion Dore sau ”Spiridon” din piesa ”O noapte furtunoasă” regizată de Cristian Gheorghe. Roluri (și personaje) bune sunt, desigur, mult mai multe, dar le voi ”atinge” pe măsură ce le va veni rândul.

În virtutea celor de mai sus, am decis să realizez, împreună cu actorii care joacă pe scena Teatrului ”Jean Bart” din Tulcea, o serie de interviuri de pe  urma cărora sper eu să aflăm mai multe detalii și inside-uri despre ei.

Așadar, săptămânal, veți putea citi pe iubesctulcea.ro câte un nou interviu realizat cu câte unul din actorii pe care îi admirați în piesele jucate pe scena teatrului nostru.

Săptămâna aceasta începem să aflăm totul despre Vlad Matei Ajder.

Spor la lectură!

 

Articol scris de Orasul Tulcea gravatar

 

Site: http://www.orasul-tulcea.ro/
Vino sa descoperi orasul Tulcea! Fii la curent cu ce se intampla, zi de zi, in orasul nostru: stiri, evenimente, imagini din Tulcea si multe altele Citeste toate articolele scrise de Orasul Tulcea (144)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!