Asociatia Mâini Întinse oferă servicii sociale acreditate de informare, educare și activități recreative pentru copii, adolescenți și tineri în situații de risc.

În prezent, la sediul Asociației din str. Balizei nr 54, Tulcea există o zonă în aer liber pe care vrem să o punem la dispoziția acestora, dar și a comunității, pentru a crea un spațiu verde, natural, frumos de joacă pentru copii. În acest spațiu vom pune flori, copaci, băncuțe, tâșnitoare cu apă, o alee bitumată pentru role și skateboard. În prezent avem un semicerc și un coș de baschet.

Rompetrol oferă ocazia ca printr-un proiect, câștigător în prima rundă, să obținem finanțare pentru a realiza ceea ce dorim, cu ajutorul votului tău.

Procedura prin care votul tău poate face diferența este simplă:

1. Dai click aici: impreunapentrufiecare.ro

2. Click pe cont nou

Screen Shot 2013-06-07 at 9.58.34 AM

3. Te inregistrezi cu datele tale (completand campurile obligatorii) si apoi apesi in dreapta jos pe butonul ”Inregistrare”

Screen Shot 2013-06-07 at 10.00.04 AM

4. După aceasta vei primi un e-mail de confirmare si te poti autentifica pe impreunapentrufiecare.ro cu user-ul si parola create de tine.

5. Dai click pe PROIECTE

Screen Shot 2013-06-07 at 10.01.50 AM

6. Alegi proiectul Skatefun in mijlocul naturii  / Popa Adrian și-i acorzi votul tău

Screen Shot 2013-06-07 at 10.12.39 AM

 

Articol scris de Orasul Tulcea gravatar

 

Site: http://www.orasul-tulcea.ro/
Vino sa descoperi orasul Tulcea! Fii la curent cu ce se intampla, zi de zi, in orasul nostru: stiri, evenimente, imagini din Tulcea si multe altele Citeste toate articolele scrise de Orasul Tulcea (144)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!