TulceaFotoClass II este un proiect  organizat de George Manolache și Radu Borzea, cu sprijinul ICEM Tulcea. Acest proiect are ca scop predarea de cursuri foto atat practice cat si teoretice, oricarei persoane pasionate de fotografie. Acest curs este gratuit.

Oricine pasionat foto se poate inscrie, trimitand un e-mail pe adresa specificata de catre organizatori, in care trebuie specificat numele, un numar de telefon si modelul de aparat foto cu care va participa. Data limita a inscrierilor este de 12.12.2010. Fiecare participant va veni cu aparatul foto pe care-l detine (sau daca nu are, il poate imprumuta de la un prieten). Sunt excluse telefoanele cu camera foto, indiferent de performanta acestora. Numarul de participanti este limitat la 40 de locuri.

Cursurile  se vor desfasura in perioada 12.12.2010 – 20.12.2010. Acestea vor incepe la ora 18:00 cu 30 de minute de teorie, in care se va discuta despre tematica acelei zile. Dupa partea teoretica, va urma partea practica, sustinuta in functie de tematica zilei. Cursurile se vor sustine intr-o sala a  Muzeului de Istorie si Arheologie Tulcea, situat in Parcul Monumentului. Cursurile tin 2 ore pe zi.

Mai multe detalii despre înscrieri, termeni și alte cele găsești în pagina organizatorilor.

 

Articol scris de Orasul Tulcea gravatar

 

Site: http://www.orasul-tulcea.ro/
Vino sa descoperi orasul Tulcea! Fii la curent cu ce se intampla, zi de zi, in orasul nostru: stiri, evenimente, imagini din Tulcea si multe altele Citeste toate articolele scrise de Orasul Tulcea (144)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!