În ultimii ani, orașul Tulcea a fost dotat cu mobilier urban nou iar în majoritatea parcurilor au fost amenajate și spații de joacă pentru copii. Le știm cu toții cred pe cele mai importante: în Piața ”Mircea cel Bătrân”, în ”Orășelul Copiilor” din Vest, în parcul Ciuperca (zona ”Casa Rotundă”). Investițiile presupun că nu au fost de ignorat și, ca atare, și calitatea lucrărilor s-a vrut a fi una mai mare.

Iată însă că, odată cu trecerea timpului, mobilierul a început să se degradeze și, în același timp, au crescut riscurile ca accidentele să apară în rândul micilor jucăuși ce aleargă prin spațiile de joacă amenajate.

Imaginile de mai jos sunt realizate de către Antoanela Sabangeanu în spațiul de joacă amenajat în Piața ”Mircea cel Bătrân” și, din câte am înțeles de la dânsa, deja ”ne-am pus bine cu turiștii” pentru că un copil al unui turist german, venit în vizită la Tulcea, deja s-a accidentat acolo.

La o privire mai atentă și prin celelalte spații de joacă amenajate în oraș, s-ar putea să mai descoperim astfel de situații.

Update: revin cu imagini și din alte spații de joacă din oraș:

Așadar, le lăsăm așa și continuăm să ne ducem copiii la joacă în zone riscante sau, măcar cu o sârmă românească, rezolvăm situația?

 

 

Articol scris de Orasul Tulcea gravatar

 

Site: http://www.orasul-tulcea.ro/
Vino sa descoperi orasul Tulcea! Fii la curent cu ce se intampla, zi de zi, in orasul nostru: stiri, evenimente, imagini din Tulcea si multe altele Citeste toate articolele scrise de Orasul Tulcea (144)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!