Crăciunul se apropie cu repeziciune , cu toții îl așteptăm cu Moș Crăciun să ne pună cadouri sub brăduți. Simțim din plin spiritul acestei sărbători pe când alți copilași suferă în centre de plasament. Ei nu au părinți care să le dea cadourile de la Moșu , la ei Moș Crăciun nu vine. Vă invităm să participați la această campani și să fiți voi Moș Crăciun pentru copiii defavorizați !

Detalii despre campanie:

  • organizator : Irina Pelivan, studentă anul I Jurnalism, Facultatea de litere, Universitatea ”Ovidius” Constanța
  • scop : așa cum sugerează și sloganul campaniei ”Și tu poți fi Moș Crăciun pentru o zi” , scopul este de a strânge cât mai mulți susținători (Moși Crăciun) care să doneze jucării pentru copiii defavorizați din centrele de plasament din Tulcea.
  • desfășurarea campaniei: deși campania este intr-o fază incipientă momentan, organizatorul își propune să adune susținători, să organizeze un centru de colectare a donațiilor pentru ca toată lumea să aibă ocazia de a fi Moș Crăciun.

Campania își va îndeplini scopul atunci când împreună cu susținători ai cauzei vom merge în vizită la orfelinat, unde sperăm să le oferim o mare bucurie copiilor” – Irina Pelivan

În urma unor discuții cu doamna director a centrului de plasament Cocor II dn Tulcea s-a hotărât că pe data de 22 Decembrie 2012 se va organiza o mică vizită, un mic spectacol pentru copilași pentru a le face o maaare bucurie!

Și TU poți fi Moș Crăciun pentru o zi !!!

Mai multe detalii puteți obține urmărind pagina de Facebook Și tu poți fi Moș Crăciun

 

Articol scris de Orasul Tulcea gravatar

 

Site: http://www.orasul-tulcea.ro/
Vino sa descoperi orasul Tulcea! Fii la curent cu ce se intampla, zi de zi, in orasul nostru: stiri, evenimente, imagini din Tulcea si multe altele Citeste toate articolele scrise de Orasul Tulcea (144)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!