Ceea ce am sa va scriu astazi nu va lumina orasul ca luminitele de sezon. Are o legatura cu acest post.

L-am citit la acea vreme si m-a distrat cum inteligenta le joaca unora feste in fiecare zi. La vremea aceea m-am amuzat dar, chiar si dupa ce a aparut subiectul si prin presa locala, unii oameni persevereaza. Nici asta nu ma deranjeaza (poate doar ca profita altii, pentru ca pe mine nu ma lasa constiinta) dar in ultima vreme cateva persone cu care ocazional interactionez au inceput sa cotizeze la bunastarea acestor scormonitori de talente, dupa care se plang in gura mare ca au fost inselati.

Hai sa lamurim un lucru: aici nu e vorba de inteligenta malefica a unora. Nu face nimeni voo-doo sa cada in plasa cetateanul onest. Aici e vorba de prostia unora. pentru exemplificare va pot da si site-ul lor.   Portofoliu in lucru, modele profesioniste in lucru deci in principiu promitator. Poate nu toata lumea sta pe net dar aici intervine si bunul simt estetic.

Daca arati ca o nicovala NIMENI nu o sa te cheme la un casting pentru nimic in lume. Pana si reclamele la farase si masini de gaurit cu percutie cer o persoana cat de cat atragatoare. In cazul in care acneea este cel mai bun prieten al tau si singurul motiv pentru a alerga este ca se inchide la fast food scoate-ti din cap visele de catwalk. Nu esti pentru asa ceva. Si daca esti acostat pe strada de o persoana care iti promite celebritate in lumea modei in ciuda aspectului fizic si il crezi nu incerca sa mergi la Politie. Persoana iti va spune ca, in baza contractului, platesti o taxa pentru albumul foto si in cazul in care sansa iti va surade vei fi contactat. Sigur.

As continua si cu cazul mamicilor credule care fac portofolii copiilor. Dar ar insemna sa ma repet. Si sunt sigur ca foarte multi nu inteleg. Eu unul nu inteleg de ce sa te apuci sa faci bani de pe urma unui copil de cativa ani. As interzice categoric lucrul asta. Imi seamana oarecum a exploatare atata vreme cat copilul nu isi poate exprima parerea.

 

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!