Și se îngroașă prin aparația unei noi entități media locale, sub numele de ”Ziarul de Tulcea

Ziarul de Tulcea este produsul unei echipe cu experienţă în presa locală şi naţională, ce îşi propune să informeze în timp util publicul cititor,un răspuns faţă de nevoile actuale ale publicului având în vedere modul în care a evoluat mass media şi viteza de transmitere a informaţiei.

Ziarul de Tulcea oferă zilnic ştiri de actualitate, evenimentele fiind publicate cel mai rapid pe piaţa tulceană, aspecte din viaţa politică locală, reportaje şi investigaţii realizate de profesionişti şi de colaboratori cunoscuţi în judeţul Tulcea pentru profesionalismul lor. Vor exista și rubrici fixe precum interviul săptămânal VIDEO realizat cu o personalitate tulceană,fotocomentariul zilei şi o rubrică de istorie locală.

Și pentru a atinge și partea de politică editorială, citez din ceea ce declară domnul Cristian Dogaru, director al ziarului:

Având în vedere că nu depindem de nimeni,nu ne interese anumele acuzatului, nu protejăm, precum fac alţii, pe nimeni.Cine dovedeşte că a fost nedreptăţit, fie de Hogea, Tarhon, justiţie, Poliţie, Popicu,se va putea exprima, în limitele bunului simţ, pe ziaruldetulcea.ro, iar cei acuzaţi îşi vor putea exprima, deasemenea, punctul de vedere.

Ca să o lămurim şi cu direcţia politică, oricine are ceva de zis, de la orice partid, să zică. De comentat îi vom lăsa pe cititori să comenteze, pentru opiniile personale limitându-ne la rubrica aceasta, de editorial. Din acest motiv, hai, poate şi puţin din lehamite,îi vom lăsă pe oamenii politici să se exprime mai mult între ghilimele, cu propriile lor cuvinte, fără prea multe observaţii în articole.

La ştiri, ca de obicei, vă garantez că vom fi din nou site-ul pe care citiţi azi ştirile ce mai apar şi a doua zi în presa scrisă, uneori cu titlurile schimbate, cu titluri ce sunt ulterior preluate şi transformate în breaking news de televiziunile de ştiri. Am creat ziaruldetulcea.ro constatând că înTulcea presa s-a scufundat de mult şi că lumea a intrat într-un fel de comă a sufletului şi a minţii.Împreună, vom încerca, pe cât posibil, să ne trezim la viaţă şi să ieşim din marasmul cotidian.

 

Articol scris de Orasul Tulcea gravatar

 

Site: http://www.orasul-tulcea.ro/
Vino sa descoperi orasul Tulcea! Fii la curent cu ce se intampla, zi de zi, in orasul nostru: stiri, evenimente, imagini din Tulcea si multe altele Citeste toate articolele scrise de Orasul Tulcea (144)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!