Aptitudi.net vizează educaţia non-formală a tinerilor şi pune accentul pe dezvoltarea acelor abilităţi imperios necesare, dar care nu sunt predate în şcoală. Metodele folosite de noi transformă asimilarea cunoştinţelor într-un joc, cu deosebită aplicabilitate apoi în viaţa de zi cu zi. Susţinem educaţia tradiţională, completată însă de pregătirea abilităţilor sociale, de relaţionare, networking şi persuasiune.

Ce castigi?

  • este gratuit şi nu poţi rata ocazia!
  • eşti la început de drum şi vrei să ajungi departe
  • eşti interesat să înveţi o mie de lucruri care nu ţi-au fost predate în şcoală
  • vrei să ai un avantaj în faţa competiţiei pentru a obţine un loc de muncă
  • pe lângă training-uri vei avea parte de consiliere individuală ca să-ţi faci un plan de carieră
  • exersezi situaţii cu aplicabilitate în carieră, viaţă personală şi socială
  • o experienţă inedită şi cunoştinţe extrem de folositoare în viaţa de zi cu zi
  • sesiunile de training au inclus în program prânzul şi pauze de cafea, iar la final vă  aşteaptă cadouri care să facă din această experienţă una demnă de ţinut minte
  • la finalizarea training-urilor vei primi o diplomă certificată Youth Initiative care să-ţi recunoască, pe plan internaţional, competenţele dobândite

Programul este alcătuit din următoarele 4 traininguri:

Public speaking (vorbirea în public)

Ai o șansă unică de a dezvolta competențe practice imediat pentru a te putea exprima cu ușurință în public, pentru a-ţi structura discursul, fie că dorești să capeți încredere în tine, să-ţi formulezi mai clar ideile, să te exprimi mai coerent, să vorbești mai tare, să te faci auzit!

Misiune şi valori personale

Află modul în care iţi poţi folosi cel mai eficient si creativ înclinaţiile tale! Defineşte-ţi ţie şi celorlalţi cine eşti si care este scopul tău în viaţă carieră. Ai ocazia să-ţi explorezi potenţialul şi valorile incubate sau ascunse, te vei conecta cu tine şi vei descoperi cine eşti, ce este important pentru tine, unde vrei să ajungi şi ce îţi doreşti să devii. Inspiră-te şi arată-ţi valoarea în faţa tuturor cărora va trebui să o dovedeşti : angajatori, parteneri de afaceri, profesori, colegi etc.

Comunicare nonverbală

Învaţă să-ţi foloseşti expresia feţei, contactul vizual, gesturile, prezenţa personală, ca nişte arme imbatabile pentru a-ţi atinge scopurile! Vei putea să cunoşti şi să interpretezi fără greş emoţiile celorlaţi, să gestionezi situaţii dificile de zi cu zi, să îi influenţezi pe ceilalţi înainte ca ei să apuce să o facă. Pregăteşte-te să lupţi eficient şi să convingi prin limbajul tău nonverbal.

Maniere şi etichete

Suprinde printr-o conduită impecabilă în relaţia cu ceilalţi, fie că vorbim de mediul business, fie de persoane pe care le întâlnim pentru prima dată! Stăpâneşte regulile bunelor maniere şi află secretele etichetelor aplicate diverselor situaţii de zi cu zi. Vei deveni un maestru al conversaţiei şi vei impresiona prin noua ta suită de abilităţi. Vei avea ocazia unică de a afla totul despre etichete aplicate fizic sau virtual. Când vei face o solicitare prin e-mail, vei obţine mult mai uşor răspunsul dorit lăsând în urmă o impresie puternic pozitivă.

Ce urmează?

După finalizarea cursurilor, ca să te asigurăm că vei ţinţi sus spre cariera mult visată, îţi oferim o sesiune individuală de coaching, în care te ajutăm să-ţi construieşti un plan realist şi aplicabil de carieră. Împreună parcugem paşii dezvoltării tale. Vei prelua conducerea direcţiei tale, vei examina aspiraţiile legate de carieră, vei analiza punctele tari şi slabe ale profesiei, vei stabili obiectivele, vei ştii cum să-ţi vinzi calificările şi experienţa, vei cerceta piaţa muncii din domeniul ales şi la final, vei ajunge faţă în faţă cu angajatorul unde te vei folosi de tot ceea ce ai învăţat la Şcoala de Competenţe Soft Skills pentru a-l convinge că eşti cel mai bun.

Acest proiect este co-finanțat prin fonduri europene, de către Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului în cadrul programului desfășurat de ANPCDEFP, “Tineret în acțiune”, secțiunea 1.2 – Initiative ale tinerilor – mai exact, cheltuielile pentru desfăşurarea lui nu sunt suportate de către participanţi. Înscrierile  se încheie pe data de 08 aprilie, primul curs urmând să aibă loc pe 13 aprilie.

Informații suplimentare poți afla aici:

 

Articol scris de Orasul Tulcea gravatar

 

Site: http://www.orasul-tulcea.ro/
Vino sa descoperi orasul Tulcea! Fii la curent cu ce se intampla, zi de zi, in orasul nostru: stiri, evenimente, imagini din Tulcea si multe altele Citeste toate articolele scrise de Orasul Tulcea (144)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!