Primăria Municipiului Tulcea vă învită să ne bucurăm împreună de sosirea Sărbătorilor de iarnă și vă așteaptă sâmbătă, 17 decembrie 2011, începând cu ora 12:00, la Teatrul ”Jean Bart”, la spectacolul organizat cu ocazia Crăciunului.

Programul va cuprinde o expoziție de măști, teatru de păpuși ”Peripețiile lui Piticot”, susținut de actorii trupei ”Magic Art” din București, face-painting, baloane modelabile, jocuri și concursuri și un spectacol de colinde la care vor participa copiii din instituțiile de învățământ tulcene.

De asemenea, în perioada 19 – 21 decembrie, între orele 16:00 – 18:00, Moș Crăciun îi așteaptă pe copii să-l colinde în cortul amplasat lângă bradul de Crăciun din Piața Civică, pentru a le oferi un mic cadou.

Seria sărbătorilor de iarnă se va încheia cu Spectacolul de Revelion ce va avea loc în Piața Civică, începând cu ora 22:30, alături de Mariana Cosmici, Spitalul de Urgență și Hara.

Vă așteptăm, cu ceai cald și șampanie, să admirăm focul de artificii de la cumpăna dintre ani!

 

Articol scris de Orasul Tulcea gravatar

 

Site: http://www.orasul-tulcea.ro/
Vino sa descoperi orasul Tulcea! Fii la curent cu ce se intampla, zi de zi, in orasul nostru: stiri, evenimente, imagini din Tulcea si multe altele Citeste toate articolele scrise de Orasul Tulcea (144)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!