In acest week-end Tulcea a intrat oficial in programul de organizare a proiectului “Let s do it, Romania!”. Cu ceva mai putini oameni decat era de asteptat, dar cu multa initiativa, o mana de voluntari s-au adunat in sala de sedinte a Prefecturii pentru a pune la cale mobilizarea tulcenilor pentru ziua de 25 septembrie, programata ca fiind zi de curatenie generala in toate arealele Romaniei.

Voluntarii tulceni – puţini, dar cum spuneam, inimoşi! – au fost puşi la curent cu primul pas care trebuie făcut: cartarea mormanelor de gunoi, pentru ca pasul doi – curăţenia propriu zisă – să poată fi făcută cu ajutorul hărţilor digitale. Altfel spus, punct ochit – punct lovit! Tulcenii care vor să dea o mână de ajutor la cartarea gunoaielor o pot face înscriindu-se ca voluntari pe pagina proiectului sau se pot înscrie ca voluntari pentru colectare.

Aşadar, în aceste fix patru luni rămase până la „Ziua Z” trebuie să ne mobilizăm şi să-i convingem pe toţi cei din jurul nostru să participe la cel mai mare proiect de implicare socială din România. Haideţi să facem curăţenie în toată ţara. Într-o singura zi! Pentru că pe 25 septembrie avem cu toţii ceva în comun: România!

Scris de: Mirela Baciu

 

Articol scris de Orasul Tulcea gravatar

 

Site: http://www.orasul-tulcea.ro/
Vino sa descoperi orasul Tulcea! Fii la curent cu ce se intampla, zi de zi, in orasul nostru: stiri, evenimente, imagini din Tulcea si multe altele Citeste toate articolele scrise de Orasul Tulcea (144)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!