In perioada 1 aprilie -30 iunie 2010 in municipiul Tulcea se desfasoara ”Profil de cartier”, proiect initiat de Asociatia Centrul European pentru Diversitate si finantat de Comisia Europeana prin Programul Tineret în Actiune, subactiunea 1.2 Initiative ale Tinerilor.

În urma campaniei de promovare a proiectului a fost recrutat un grup ţintă format din elevi de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil”, Liceul Pedagogic, Colegiul Economic „Delta Dunării”, Colegiul Tehnic „Henri Coandă”, Colegiul Dobrogean „Spiru Haret”, Şcoala de Arte şi Meserii nr. 3 Tulcea.

Participanţii la proiect au participat în luna mai la ateliere de fotografie,design de postere, dans şi teatru.

În perioada 1-4 iunie 2010 la liceele de provenienţă ale artiştilor va fi accesibilă publicului o expoziţie care include 80 de fotografii şi 30 de postere. Premierea celor mai reuşite fotografii se va face în baza sufragiului publicului , sens în care va fi amplasata la loc vizibil o urnă de vot .

Pentru a nu perturba activitatea unităţilor de învăţământ implicate, vernisarea lucrărilor , cu participarea directorilor şi coordonatorilor educativi, va avea loc în ziua de 2 iunie la ora 10.50 – Colegiul Economic şi la ora 13.50 – Liceul Pedagogic, iar în ziua de 3 iunie la ora 9.50 -Colegiul Tehnic „Henri Coandă” şi ora 15.50 – Liceul Teoretic „Grigore Moisil”.

Sambătă, 5 iunie 2010, toate lucrările vor fi reunite în Piaţa Civică, pentru expoziţia „Culorile cartierului”, desfăşurată în intervalul orar 18.00-20.00.

 

Articol scris de Orasul Tulcea gravatar

 

Site: http://www.orasul-tulcea.ro/
Vino sa descoperi orasul Tulcea! Fii la curent cu ce se intampla, zi de zi, in orasul nostru: stiri, evenimente, imagini din Tulcea si multe altele Citeste toate articolele scrise de Orasul Tulcea (144)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!