O fi Tulcea un oraş de nefumători?
Întreb pentru că noi, ăştia, fumătorii, suntem scoşi din schema de curăţenie a oraşului.
Nu sunt neapărat mândră de viciul meu, dar nici nu-mi plac discriminările!
Serios, deşi pare greu de crezut, evidenţele sunt covârşitoare. Ca fumător, eşti aiurea.

Îmi place teatrul, mă simt bine mergând acolo, dar de fiecare dată am aceeaşi problemă care mă face să mă simt îngrozitor: lipsa vreunui loc în care să-mi pot arunca resturile ţigărilor.

Ultima dată am fost pur şi simplu îngrozită de privirea pe care mi-a aruncat-o un concitadin burtos care tocmai participase la o nuntă oficiată la catedrală. Nu-mi stă în obicei să arunc gunoaiele pe-aiurea, dar la teatru nu mi se dă nici o şansă.
Aceeşi problemă am întâmpinat-o şi la muzeu: aşteptam o prietenă care întârzia destul de mult şi mi-am spus că e cazul să omor timpul cu o ţigară. Al cărui rest l-am aruncat … pe jos, cu mari mustrări de conştiinţă.
Are careva vreo idee cum să facem noi, fumătorii în asemenea situaţii? O fi oare nevoie să umblăm cu scrumierele după noi? Că dacă trebuie….
Dar parcă mai simplu ar fi amplasarea (măcar) unor coşuri de gunoi prin zonă. Nu de alta, dar (mai ales) la teatru vin o grămadă de fumători…

 

Articol scris de Mirela Baciu gravatar

 

Site: http://mirela.ecosapiens.ro/
Am obosit să văd patroni de firme de salubrizare care îşi dau cu părerea despre expoziţii de artă si Monici Tatoiu care au răspunsuri pentru orice – de la încălzirea globală, la cum nu trebuie să renunti la speranta de a avea orgasm. Citeste toate articolele scrise de Mirela Baciu (5)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!