In perioada 21 iunie – 9 iulie Primaria Tulcea prin Centrul de Informare si Educare in Managementul Deseurilor a participat la Colegiul Agricol “Nicolae Cornăţeanu” la activităţile din cadrul Curricumului in Dezvoltare Locala cu titlul “Managementul deşeurilor urbane”, ca urmare a parteneriatului încheiat intre cele doua unitati.

Activitatile s-au desfasurat cu clasa a IX-a A, profesor doamna Monica Fodor, sub forma unor ateliere de lucru, prin care s-a urmarit atat implementarea colectarii selective a deseurilor urbane, cat si activitati practice de cantarire a deseurilor produse de familia fiecarui elev in aceasta perioada.

Elevii au participat si la ateliere creative, urmărind valorificarea acestor deşeuri. Cele mai atractive activităţi pentru elevii ai căror colegi erau deja in vacanta au fost atelierele creative, unde si-au descoperit talente, îndemânare, dar mai ales creativitate in valorificarea deşeurilor.

 

Articol scris de Orasul Tulcea gravatar

 

Site: http://www.orasul-tulcea.ro/
Vino sa descoperi orasul Tulcea! Fii la curent cu ce se intampla, zi de zi, in orasul nostru: stiri, evenimente, imagini din Tulcea si multe altele Citeste toate articolele scrise de Orasul Tulcea (144)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!