Ecuația este simplă: se dă un oraș liniștit, unde nimic nu prea se întâmplă niciodată (cel puțin așa cred unii). Și ca orice oraș care se respectă, și aici se prestează servicii de taximetrie. Dar, atunci când se întâmplă așa ceva, se schimbă datele ecuației:

Amatoare și doritoare rău de tot, Luminița a încercat să îl ademenească pe contribuabil cu vin, cafea și tutun.

Ntz, ntz, ntz. Dacă ar fi sărit la cap cu o ceafă de porc și o berică la pet, Luminița ar fi avut parte de noaptea vieții ei. Ar fi fost tăvălită până ar fi cerut la mânăstire.

Facem pe această cale un apel la cetățenii care practică meseria sa mai stea și pe site-uri porno pentru a nu se mai ajunge la astfel de situații jenante în care domnișoara să fie nevoită să pună mâna pe satâr. Nu de alta dar este inuman. Unii așteaptă așa ceva cu anii…

În al doilea rând sfătuim tinerii să nu se apuce de taximetrie: duduile din urbe au ajuns la concluzia că sunt impotenți. Si pârâcioși totodată.

Sperăm ca victima să nu fie nevoită să povestească nepoților cât a fost de incapabil la vârsta de 34 de ani. Or sa râdă aia micii și cu fundul de el! În cazul fericit în care nu îi vor arăta niște filme pe brazzers si redtube. (sunt ceva site-uri pentru exegeți)

Și facem un apel pe această cale ca nefericita Luminița, care, aflată în bezna sexualității sale (a încercat să cășune pe bietul familist) să fie iertată de justițiarii magistrați. Și să fie angajată, pentru binele ei și al comunității, într-un studio care să producă filme pentru adulți. Așa va avea parte și de mătărângi, și de bani, și lumina reflectoarelor. Și va duce numele urbei pe noi culmi de celebritate. Pe care, nu-i așa, le merităm cu vârf și îndesat. Mai ales îndesat!

De asemenea, taxa pe cultură pentru taximetriști ar trebui cel puțin dublată! Poate așa citesc și ei manualul de folosire al pornacelor dupa lăsarea întunericului!

Vrei să fii alături de Luminița? Vrei să o susții pentru a nu se pierde un asemenea potențial în negura rece a penitenciarului? Ia atitudine! Acum! Ești așteptat pe grupul de Facebook, special creat cu această ocazie, Free Luminita!

Este un grup menit să repare nedreptatea făcută doritoarei Luminița, care, într-un moment de rătăcire, a încercat să bosolească un păgân taximetrist. Cerem pe aceasta cale justiției eliberarea sa imediată și angajarea în frumoasa branșa în care activează atâtea românce de succes: Alexia Mell, Sofia Gucci, Sandra Romain, Lucy Belle, Cheri Manescu, Ionella Dantes, Sophia Santi, Alexandra Moore, Pamela Sandersin, Angelika Black, Joanna Romain.

Sunt încurajate toate formele de manifestare socială: mitinguri de protest sau de susținere, afișarea de bannere, flyere, depuneri de coroane în memoria bărbăției victimei! Puteți face strângeri de fonduri, vizite private la spital și scandal în public. Dar vă rugăm, vă implorăm, nu vă faceți taximetriști! La 34 de ani veți deveni pârâcioși!

Free Luminița!

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!