Domnul prefect, Vasile Gudu a survolat astazi (n.r. 30 iunie 2010) zonele afectate de inundatii din judetul Tulcea pentru a avea o imagine cat mai clara asupra situatiei din teritoriu. La intoarcere, a declarat:

La Pătlăgeanca şi la Tudor Vladimirescu avem situaţii critice. În ambele localităţi nivelul apei a crescut foarte mult în ultimele 24 de ore, avem curţi şi grădini în apă, dar nu şi case. Mă voi întâlni în această după-amiază cu reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi cei ai Serviciului de Gospodărire a Apelor pentru a analiza această situaţie, luând în considerare şi posibilitatea ca familiile din cele două localităţi să fie evacuate. Prioritatea noastră este salvarea vieţilor omeneşti!

Mai jos puteti vedea cateva imagini surprinse din elicopter deasupra localitatilor: Tudor Vladimirescu, Patlageanca, Ceatalchioi, Sireasa, Pardina, Crisan si Sulina.

Imaginile au fost realizate de Veronica Ivanov, consilier prefect

 

Articol scris de Orasul Tulcea gravatar

 

Site: http://www.orasul-tulcea.ro/
Vino sa descoperi orasul Tulcea! Fii la curent cu ce se intampla, zi de zi, in orasul nostru: stiri, evenimente, imagini din Tulcea si multe altele Citeste toate articolele scrise de Orasul Tulcea (144)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!