Ai fost curios sa stii cate grade sunt afara sau cat este 1 Euro, dar ai fost nevoit sa accesezi mai multe site-uri pentru a afla ?

E bine, sa zicem ca ai scapat de chin… :) Poti afla rapid astfel de informatii doar daca intrebi pe Twitter. Conteaza insa pe cine intrebi ;)

iubesctulcea.ro iti pune la dispozitie, incepand de azi, un serviciu automat, prin intermediul Twitter, care va raspunde la urmatoarele intrebari:

  • Ce temperatura este ? – îți va spune câte grade sunt afară
  • Ce umiditate este ? – îți va spune care valoare umidității în aer
  • Cum e vremea ? – îți va spune care este starea vremii (senin, înnorat etc.)
  • Cat este 1 euro ? – îți va spune care este valoarea, în lei, a unui Euro
  • Cat este 1 dolar SUA ? – îți va spune care este valoarea, în lei, a unui dolar SUA

Pentru a afla răspunsul la întrebările de mai sus trebuie să i le adresezi userului @Tulcea.

Formularea se face în forma:

@Tulcea Ce temperatura este ?

Deocamdată serviciul este în stadiu Beta, de aceea, dacă sesizezi probleme, nu ezita să mi le semnalezi. Pe viitor, serviciul va ”învăța” să răspundă și altor întrebări :) Răspunsul este furnizat în maxim 2 minute de la adresarea întrebării.

Dacă tot suntem aici, poți să dai și un follow userului @Tulcea – obții în schimb cele mai proaspete știri din Tulcea dar și știri naționale, vremea în Tulcea, din oră în oră, anunțuri de mică publicitate, evenimente locale și multe altele.

 

Articol scris de Orasul Tulcea gravatar

 

Site: http://www.orasul-tulcea.ro/
Vino sa descoperi orasul Tulcea! Fii la curent cu ce se intampla, zi de zi, in orasul nostru: stiri, evenimente, imagini din Tulcea si multe altele Citeste toate articolele scrise de Orasul Tulcea (144)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!