Azi, la Aeroportul International “Delta Dunarii” Tulcea s-a desfasurat Etapa Internationala de Curse  tip Accelerare pe Distanta de 402 metri, sub organizarea A.C.S. Delta Racing Crew, in categoria Street

Pentru o taxa modica de participare, spectatorii au putut admira bolizii concurentilor, bolizi ce acopereau o gama destul de variata de marci si modele auto, care mai de care mai modificat la nivel mecanic sau estetic.

Cursele de tip accelerare sunt acele curse in care concurentii fac tot ce pot pentru a trece primii linia de sosire. Intrecerea este sustinuta un linie dreapta, pe o distanta de 402 m, distanta in care se accelereaza permanent. Cursele dureaza intre 3.9 si 17 secunde la viteze intre 100 si 300 km pe ora, in functie de tipurile de vehicule participante.

Inainte de fiecare trecere concurentilor le este permis un burnout pentru a-si putea incalzi cauciucurile si, implicit, cresterea tractiunii.

Azi, Aeroportul Tulcea a fost “invadat” de sute de spectatori, zeci de concurenti si, bineinteles, miros de cauciuc topit. Desi vremea a incercat sa sperie evenimentul, cei cativa stropi de ploaie nu au reusit impiedice zgomotul de motoare supraturate.

Concurentii au fost impartiti in 7 grupe, numerotate de la S1 la S7 si s-au luptat pentru premii pretioase din punctul lor de vedere: 2 kit-uri de xenon UGG German technology, Un subwoofer Magnat edition B33 800watts+statie Magnat edition 22HQ 550 watts+kit de cabluri AS conect, schimburi de ulei, diverse echipamente auto si multe altele

Mai multe detalii despre eveniment puteti afla pe site-ul oficial al acestuia deltadrag.com

 

Articol scris de Orasul Tulcea gravatar

 

Site: http://www.orasul-tulcea.ro/
Vino sa descoperi orasul Tulcea! Fii la curent cu ce se intampla, zi de zi, in orasul nostru: stiri, evenimente, imagini din Tulcea si multe altele Citeste toate articolele scrise de Orasul Tulcea (144)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!