Află care este diferența dintre o poză și o fotografie învățând să-ți mânuiești aparatul mai bine și folosind-ul la capacitatea lui maximă.

Înscrie-te gratuit la cursul gratuit de fotografie ”TulceaFotoClass”!

TulceaFotoClass este un proiect  organizat de George Manolache, împreună cu Radu Borzea. Acest proiect are ca scop predarea de cursuri foto atât practice cât și teoretice, oricărei persoane pasionate de fotografie.

Oricine pasionat de fotografie se poate înscrie, trimitand un e-mail pe adresa : cursuri{at}fotografescu{dot}ro în care trebuie specificat numele, un număr de telefon și eventual modelul de aparat foto din dotare. Data limita a înscrierilor este de 8 August 2010. Fiecare participant va veni cu aparatul foto pe care-l deține (sau dacă nu are, îl poate împrumuta de la un prieten). Sunt excluse telefoanele cu cameră foto, indiferent de performanța acestuia.

Mai multe detalii găsești pe pagina cursului. La finalul cursului se dau și premii! Află de ce :)

Lumină bună!

 

Articol scris de Orasul Tulcea gravatar

 

Site: http://www.orasul-tulcea.ro/
Vino sa descoperi orasul Tulcea! Fii la curent cu ce se intampla, zi de zi, in orasul nostru: stiri, evenimente, imagini din Tulcea si multe altele Citeste toate articolele scrise de Orasul Tulcea (144)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!