(…) pe harta lipseste Tulcea si eu stiu ca si aici exista copii care merita sa zambeasca de Craciun. Vreau sa cred ca si aici, in Tulcea, dar si in judet, sunt oameni care pot ajuta si isi pot rupe putin din timpul lor pentru niste copii, macar acum de Craciun.

Haideti ca anul acesta, pentru prima oară, sa organizăm acestă campanie și în Tulcea!!!

Caut o locatie in Tulcea pentru primirea si depozitarea cutiilor cu cadouri pentru copiii mai putin norocosi in cadrul campaniei ShoeBox 2012.

Ma poate ajuta cineva???

Mesajul de mai sus a fost publicat de către o persoană implicată în campania ShoeBox. De 5 ani, în România, se desfășoară ShoeBox – o inițiativă de ajutorare a copiilor orfani, proveniți din familii dezorganizate sau prea sărace ca să le poată face viața mai frumoasă și ușoară.  Anul acesta campania ShoeBox a ajuns la cea de-a 6-a ediție iar organizatorii își doresc să includă și Tulcea pe harta locațiilor participante. Organizatorii au nevoie de ajutorul nostru prin:

  • găsirea unui spațiu pentru depozitarea cutiilor cu cadouri
    • UPDATE: prima locație în care puteți lăsa cutiile de pantofi cu cadouri pentru copii este magazinului Belle Boutique de pe str. Isaccei (in incinta Casei Sindicatelor)
  • găsirea unor persoane dornice să se implice în campanie
  • promovarea campaniei printre vecini, prieteni, cunoștințe

Ce înseamnă ShoeBox: faci rost de o cutie de pantofi (sigur ai cel puțin una prin casă) în care pui tot ce te lasă inima și consideri că va aduce măcar o mică bucurie copilului ce o va primi. Pui în ea tot ce ai pe suflet sa cumperi sau ai prin casa si poti darui (articole școlare, jucării, articole sportive, cărți, articole de igienă personală, articole de îmbrăcăminte sau orice altceva consideri că încape în cutie și trebuie să primească un copil). Dacă ai mai multe cutii e și mai bine! După ce ai umplut cutiile ambalate frumos, le aduci la spațiul de depozitare, completezi un tabel cu datele tale și, pe cât posibil, vei fi anunțat unde și la cine a ajuns cutia ta.

Detalii complete despre ShoeBox pot fi găsite pe site-ul oficial iar detalii complete despre modul de împachetare găsești în pagina cu instrucțiuni. Tot pe site-ul oficial găsiți și metodele de contact pentru a stabili toate detaliile.

 

Articol scris de Orasul Tulcea gravatar

 

Site: http://www.orasul-tulcea.ro/
Vino sa descoperi orasul Tulcea! Fii la curent cu ce se intampla, zi de zi, in orasul nostru: stiri, evenimente, imagini din Tulcea si multe altele Citeste toate articolele scrise de Orasul Tulcea (144)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!