Aquaserv SA Tulcea, operatorul de apa si apa uzata al municipiului Tulcea si al oraselor Isaccea, Macin si Sulina vizeaza imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor oferite populatiei prin atingerea in cel mai scurt timp a calitatii corespunzatoare standardelor europene in alimentarea cu apa si colectarea apelor uzate.

In vederea imbunatatirii serviciilor adresate populatiei, Aquaserv Tulcea beneficiaza de finantare nerambursabila acordata pentru implementarea proiectului ”Reabilitarea si extinderea sistemelor de apa si apa uzata in judetul Tulcea”. Proiectul este finantat din Fondul de Coeziune in cadrul Programului Operational Sectorial Mediu – Axa prioritara 1: ”Extinderea si modernizarea sistemelor de apa si apa uzata”, se va implementa pe o perioada de 60 de luni si are o valoare totala eligibila de 113.786.589 euro

In cadrul ”Planului de publicitate si promovare a proiectului pentru anul 2010” organizam, in parteneriat cu Institutul de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea, concursul de desene / picturi ”Apa in viata noastra” la care sunt invitati sa participe toti elevii din ciclul primar.

Toti elevii interesati pot realiza un desen sau o pictura care sa reprezinte aspecte sugerate de tema concursului. Lucrarile vor fi colectate la sediul Aquaserv Tulcea –  str. Rezervorului nr.2 – analizate de o comisie de concurs, iar castigatorii vor fi premiati intr-un cadru festiv. Se vor acorda 10 premii (7 mentiuni, premiul II, premiul II si premiul I) iar termenul limita de colectare a lucrarilor este de 11 iunie 2010. Evenimentul public legat de premierea participantilor va fi comunicat in timp util.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati Aquaserv Tulcea (tel. 0240.524.310 int. 117, email office@aquaservtulcea.ro, persoana de contact  Rodica Iacomi) sau ICEM Tulcea (tel. 0240.513.231, email relatiipublice@icemtl.ro)

 

Articol scris de Orasul Tulcea gravatar

 

Site: http://www.orasul-tulcea.ro/
Vino sa descoperi orasul Tulcea! Fii la curent cu ce se intampla, zi de zi, in orasul nostru: stiri, evenimente, imagini din Tulcea si multe altele Citeste toate articolele scrise de Orasul Tulcea (144)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!