In toata luna martie s-a desfasurat o campanie de ajutorare, “Daruiesti o jucarie, faci o bucurie!“, organizata de catre Centrul Comercial “Coral Plaza Mall”, in colaborare cu Primaria Municipiului Tulcea, Consiliul Județean Tulcea si alti cativa sponsori binevoitori.

Astfel, in perioada 1 – 31 martie, la parterul Coral Plaza Mall, chiar la intrare, a fost prezenta o urna in care ati putut lasa jucariile cu care nimeni nu se mai joaca (din diverse motive… varsta, interesul etc.). Iata ca mai sus amintita campanie s-a finalizat, cu cateva zile mai devreme, ce-i drept (dar motivat, datorita programului pe care institutiile bugetare il au in apropierea sarbatorilor de Paste).

Cu ajutorul tuturor, s-au adunat aproximativ 200 de jucarii ce azi au plecat catre casele de copii din municipiul Tulcea precum si din judetul Tulcea.

Pentru acest lucru, Va multumim!

 

Articol scris de Orasul Tulcea gravatar

 

Site: http://www.orasul-tulcea.ro/
Vino sa descoperi orasul Tulcea! Fii la curent cu ce se intampla, zi de zi, in orasul nostru: stiri, evenimente, imagini din Tulcea si multe altele Citeste toate articolele scrise de Orasul Tulcea (144)

 

 

Daca preiei aceasta informatie, nu uita sa precizezi sursa: orasul-tulcea.ro Iti multumim!